Szerintetek milyen egy tokeletes noi alak?
nincs ilyen.
kérdés kinek tökéletes.
pl sógorom csak a vékony kismellü lányokat szereti.
a párom meg a nagymellü nem túl vékonyakat. pl a párom egy nagyon vékony lányra rá sem néz. a sógoromnak még én nem tetszem mert nagyok a cicieim.
aztán van aki a nagy feneket an aki a kicsit. nekem is más az elképzelésem és a barátnöimnek is.
sztem ez egyértelmű... nézzétek meg a hirességeket, kiket választanak meg a pasik a legszexibb nőknek...
Fresh Viki
Dukai Regina
Dundika
Voksán virág
Zimány Linda
Hargitai Bea stb
Egyiksem több 50 kgnál amugy...
Nekem az alacsony, karcsú lányok tetszenek, de azért ne legyenek nagyon vékonyak.
Én például bukok a pici lábakra, a falatnyi talpakra, a karcsú bokára.
De igazából a srácoknak elég széles elképzelésük van a "jó nőről", mármint egy adott srác elég széles skálájú nőtípusokra mondja, hogy jó nő. Sajnos a szép arc a leglényegesebb, meg a kedvesség. (Nem, nem az intelligencia, amivel kábítják magukat a főiskolák, egyetemek beképzelt hölgyei. Lehetsz akármennyire okos, egy csomó dologról akkor sem lehet veled elbeszélgetni, mert nőből vagy, és az téged nem érdekel. Ezzel nem akarlak megbántani, de a haverokkal való dumálást egy nő sohasem pótolhatja.)
20:03 a felsorolt hölgyek mind a nyuszis magazinban meztelenkednek. Nagy dicsőség. Emellett folyton arról hallani, hogy évek óta magányos 1-2. Egy tálcán felkínált k*rva nem mindenki vágya.
Szerintem az a tökéletes női alak, amiben 100%-osan jól érezzük magunkat, mert egy önbizalommal teli nő a legvonzóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!