Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Hogy tudna egy fiu el csabitani? Es milyen egy tokeletes Fiu?
legyen magabiztos, de ne nagyképű, és mindenképpen jó pont, ha meg tudsz egy lányt nevettetni:)
ha pedig a külsőségeket is nézzük, legyen ápolt, és öltözködjön normálisan:D
nos hát 19 éves leszek holnap,de korábban nekem is gondjaim voltak a nővel, aztán jött az az énem h szarjuk le az érzéseket, és hagyom a farkam irányítson. így hát bunkó köcsög f*sz voltam,igen bevallom.de nagyobb sikerem volt a csajok körében. az egész suli már jól ismert,szünetekbe annyit láttak h mindig más csajom volt naponta.de akár szünetekbe is mással smároltam. és a lányok fütyültek utánam. aztán ugye jöttek a csávók h én ezt h csinálom,mondtam h legyél egy p*cs,azt bírják;)
aztán ugye volt kocsim is, mindenki szemébe ugrottam egy nagyot, de nem fekete bömösöm volt ,hanem egy fehér toyotám. szal a lényeg legyen humorod, szard le az érzéseidet, legyen beszólásaid, legyél full laza,aztán azt veszed majd észre h keresnek a csajok. ha meg csak szexet akarsz elég ráirnod egy csajra,és máris jöhet a laza éned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!