Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! Hogy tudna egy fiu el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Hogy tudna egy fiu el csabitani? Es milyen egy tokeletes Fiu?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Tökéletes fiú: Kigyúrt, jóképű, full lóvés, és van fekete Bömöse. Minden más tulajdonság (lustaság, gonoszság stb.) elhanyagolható.
2012. aug. 28. 23:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Es ha mondjuk odajön nálad egy nem kigyurt fekete bömös nélkül és se nem szegény se tul gazdag, de szép fiu. Hogy tud elkapraztatni?
2012. aug. 28. 23:37
 3/5 anonim válasza:

legyen magabiztos, de ne nagyképű, és mindenképpen jó pont, ha meg tudsz egy lányt nevettetni:)

ha pedig a külsőségeket is nézzük, legyen ápolt, és öltözködjön normálisan:D

2012. aug. 29. 00:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam az első, hogy tudjunk beszélgetni és legyen humora a srácnak, hogy meg tudjon nevettetni és együtt is nagyokat tudjunk kacagni. Egyéb, hogy legyen udvarias, jófej, ápolt, adjon a külsejére, de nálam többet ne töltsön a fürdőben:D Ne beszéljen nagyon csúnyán, mert ugyan ebben a korban úgy vannak vele a legtöbben, hogy huu de menő meg de laza, de engem taszít és nem azért, mert ódivatú lennék vagy bármi. És amúgy tökéletes fiú nincs, ahogy lány se, max ideális:)
2012. aug. 29. 01:31
 5/5 anonim ***** válasza:

nos hát 19 éves leszek holnap,de korábban nekem is gondjaim voltak a nővel, aztán jött az az énem h szarjuk le az érzéseket, és hagyom a farkam irányítson. így hát bunkó köcsög f*sz voltam,igen bevallom.de nagyobb sikerem volt a csajok körében. az egész suli már jól ismert,szünetekbe annyit láttak h mindig más csajom volt naponta.de akár szünetekbe is mással smároltam. és a lányok fütyültek utánam. aztán ugye jöttek a csávók h én ezt h csinálom,mondtam h legyél egy p*cs,azt bírják;)

aztán ugye volt kocsim is, mindenki szemébe ugrottam egy nagyot, de nem fekete bömösöm volt ,hanem egy fehér toyotám. szal a lényeg legyen humorod, szard le az érzéseidet, legyen beszólásaid, legyél full laza,aztán azt veszed majd észre h keresnek a csajok. ha meg csak szexet akarsz elég ráirnod egy csajra,és máris jöhet a laza éned.

2012. aug. 29. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!