Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát kövessek, ha...

Milyen diétát kövessek, ha nem eszem húst, viszont imádom a tésztákat és a tejterméket? Mire kell figyelnem? Minden nap tempósan sétálok kb.1 órát, egyéb edzésre nincs energiám a 2 kisgyerekem mellett. Köszönöm.

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 10:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Megnézem őket, köszi!
2013. febr. 18. 13:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Igazából minden attól függ, hogy mennyit szeretnél fogyni, illetve, hogy alapból milyen a testalkatod (hízékony vagy, esetleg átlagos testalkatú). És igen, a szervezeted állapotát fel kell méretni egy komolyabb kúra előtt. Engem a munkahelyem minden évben elküld egy átfogó szűrővizsgálatra, innen tudom pl., hogy van egy kezdődő csontritkulásom (sajna, anyai ágról örököltem), ami már szerencsére évek óta stagnál, emiatt minden áldott nap kell tejterméket fogyasztanom, illetve halat is minimum heti egyszer. Nos, én átlagos alkatú vagyok (158 cm, 46-48 kg körül voltam mindig, télen inkább 48, nyáron 46), sose voltam hízós fajta. Terhesen azonban a megváltozott hormonháztartásnak köszönhetően kemény 20 kg-t híztam. Na, ezt úgy adtam le 4 hónap alatt, hogy mindent ettem, amit előtte is, csak jóval kisebb adagokban, illetve vacsira max zöldség, gyümölcs, esetleg sovány túró vagy joghurt. Reggelire simán mehetett BÁRMI. Inni csak a zöldkupakos ásványvizet és cukormentes teát ittam. Mozgás is volt, épp amennyi időre engedte a babám, általában Rubint Réka 20 perces blokkjait csináltam, ha szerencsém volt, akkor egymás után 2-szer 20 percet. Mindezt heti ötször. Én így fogytam le, azóta is tartom a súlyom (mmáron heti 2-3 edzéssel edzőteremben aerobic tanárnál). Ha bármit megvontam volna magamtól, akkor törvényszerű lett volna utána a falási roham, és a nulla fogyás. Szerintem csak így lehet, nem hiszek abban, hogy egy átlagos életvitelű embernek (tehát nem élsportoklónak, modellnek stb.)bármit is végérvényesen el kéne hagynia a korábbi étrendjéből (hacsak az egészségi állapota ezt máshogy nem kívánja).
2013. febr. 20. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!