Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak még hogy fogyjak...

Mit csináljak még hogy fogyjak még?

Figyelt kérdés
nekem már semmi se segít csak az éhezés...úgy érzem hogy hízok, pedig napi 800kcalnál nem eszem többet..
2009. szept. 7. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg rossz kajákat eszel. Én csirke+rizs+zöldség kombóval úgy fogytam le, hogy többet ettem, mint előtte, éhes soha nem voltam...Kaják minőségén van a lényeg.
2009. szept. 7. 15:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Én 200kcal-nál nem merek többet enni! Na ehhez mit szólsz? És nem éhezem! Már megszoktam. Bár nem mondom, hogy néha nem kívánok meg ezt meg azt, de gondolkodom és rájövök, ha eszem, kövér leszek. Kövér meg nem akarok lenni, sem visszahízni. Nem tudom mikor lesz ennek vége, van egy olyan érzésem, hogy sosem. Már elindultam a lejtőn... ha véletlen elérném a kívánt alakom, akkor sem tudnék újra 1000kcal-t vagy többet enni, sőt még szerintem 600-at sem, mert elvileg a szervezet raktároz és azonnal hízni fogok. Hízni meg nem akarok...

Egyébként járj el futni, nagyon hatásos. Vagy tornázz a Rékára! :)

2009. szept. 8. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!