Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni sport+egészsé...

Szeretnék fogyni sport+egészségesebb táplálkozás. De félek kondiba menni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem szívesen megyek kondi/fitness termekbe mert egyrészt általában ott mindenki vékonyabb és kellemetlenül érzem magam, másrészt eléggé izzadós vagyok tehát én az óra kezdete után 10 perccel már totál izzadok más meg nem és ez is eléggé zavaró.
2013. febr. 14. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Edzőteremben mindenki izzad, meg 90%-uk nem úgy nézett ki mikor elkezdte mint ahogy most kinéz. Egyébként ott se mindenki vékony ezt nem tudom honnan vetted. 2 dolog miatt járna oda az emberek, vagy mert túl vékony és izmosodni szeretne, vagy mert kövér és fogyni. Bár lehet én jártam csak rossz helyen és félreinformálódtam.
2013. febr. 14. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Na, nálam biztos nem nézel ki szarabbul edzés után. Totál pipacspiros a fejem, csak a szemem körül fehér. És a seggem is nagy. De nem érdekel, hogy ki mit gondol, fontosabb, hogy mozgok és teszek valamit magamért. Aki beszól, az paraszt, a parasztok véleménye meg nem érdekel. De ilyen még nem volt.

Menj nyugodtan.

2013. febr. 14. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:

én egy hónapja kezdtem el járni,40 kiló súlyfelesleggel.nem hiszem,hogy nagyobb darab lennél nálam.egyébként én is féltem emiatt,de vannak még rajtam kívül nagydarabok.ráadásul már lement nyolc kiló,tehát alakulok.heti háromszor edzek.ja és múltkor csak este tudtam menni,és akkor láttam két egyenként kb 160!!! kilós néger csajt,na azok aztán tényleg nagyon voltak.mégis lementek

az izzadásról annyit,hogy mindenkiről csorog a víz,ez a lényege a mozgásnak,így emiatt ne aggódj.ahova én járok,ott kötelező törölközőt vinni,ha izzad az ember letörli a fejét,nyakát és kész.ebből ne csinálj gondot

2013. febr. 15. 07:02
 4/4 anonim válasza:
táplálék kiegészitökkel is le tudsz fogyni és nem kell szégyelned magad.tudok természetes alapanyagu készitményeket.
2013. febr. 16. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!