Szeretnék fogyni sport+egészségesebb táplálkozás. De félek kondiba menni. Mit tegyek?
Na, nálam biztos nem nézel ki szarabbul edzés után. Totál pipacspiros a fejem, csak a szemem körül fehér. És a seggem is nagy. De nem érdekel, hogy ki mit gondol, fontosabb, hogy mozgok és teszek valamit magamért. Aki beszól, az paraszt, a parasztok véleménye meg nem érdekel. De ilyen még nem volt.
Menj nyugodtan.
én egy hónapja kezdtem el járni,40 kiló súlyfelesleggel.nem hiszem,hogy nagyobb darab lennél nálam.egyébként én is féltem emiatt,de vannak még rajtam kívül nagydarabok.ráadásul már lement nyolc kiló,tehát alakulok.heti háromszor edzek.ja és múltkor csak este tudtam menni,és akkor láttam két egyenként kb 160!!! kilós néger csajt,na azok aztán tényleg nagyon voltak.mégis lementek
az izzadásról annyit,hogy mindenkiről csorog a víz,ez a lényege a mozgásnak,így emiatt ne aggódj.ahova én járok,ott kötelező törölközőt vinni,ha izzad az ember letörli a fejét,nyakát és kész.ebből ne csinálj gondot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!