Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jövőhétre ezt a menüt találtam...

Jövőhétre ezt a menüt találtam ki! Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Kb 15 kilótól szeretnék megszabadulni...

Hétfő: Natúr-gombás csirkemell párolt zöldségekkel

Kedd : Hal + rizs

Szerda : Sajtos brokkolis-karfiolos rakottas

Csütörtök : Grillezett csirkemell + rizs

Péntek : Tepsiben sült sajtos hal

Emellett a reggeli graham kenyér csirkemell sonkával lenne,vacsira pedig kefir vagy gyümölcs.

2013. febr. 13. 11:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Opplá, olvasni tudni kell, és én nem állok e téren olyan nagyon rosszul. Szóval graham kenyér és kefir vacsi.

Igen rosszul eszel, ezzel a kefires kenyeres móddal híztál eddig is..

2013. febr. 15. 09:54
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A felsorolt napok melletti ételek az ebédet takarják!

Nem eszem péksütit,sem lisztes,sem cukros,sem zsíros dolgokat....

Természetesen mozgok is mellette!

2013. febr. 15. 10:17
 13/17 A kérdező kommentje:
Az a fél szelet graham kenyér vagy az a néha-néha elfogyasztott kefir meg nem a világ vége szerintem...
2013. febr. 15. 10:20
 14/17 anonim ***** válasza:

De a rizses, sajtos ebédekkel együtt már lehet gond lesz.

Sok sikert!

2013. febr. 15. 10:44
 15/17 A kérdező kommentje:

DE ez sem mindennapos!

Egyébként sorold már fel Te miket eszel? csak mert mindenben találsz valami kivetnivalót,most komolyan néha-néha baj lehet egy kis sajt vagy egy fél marék rizs?

2013. febr. 15. 11:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Én nem tudom hogy nálad baj-e, azt sem tudom miért lehet szükséged fogyásra.

Én zöldségeket eszem, húsokat, nemigen figyel be rizs vagy sajt. Ha esetleg mégis, akkor nem érdemes azt figyelni hogy én mennyire nem hízom el vagy leszek beteg, mert én eleve viszonylag szerencsés, hízásra nem hajlamos és igen komoly egészségfejlesztő edzéseket végző ember vagyok, attól hogy én jól bírom esetleg a rizst - másnak, Önnek még gondot okozhat.

Természetesen sok sikert kívánok, és hogy ne így legyen. De nem értem meg, hogy a fogyás alatt miért van szükség az eredményt nehezítő dolgokra. Persze ez mindenkinek a maga döntése, mi (többek nevébe írok) azért próbálunk kritikát írni, hogy a legjobb eredményt érhesse el. Ha sikeresen halad rizzsel is, akkor minden rendben, ám a szervezetet keményítővel terhelni mindig fölösleges, ahogyan ez a tejfehérjékre is igaz.

2013. febr. 15. 12:03
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszod és a jó kívánságod!

Értem én amit mondani szeretnél és hidd el,el is jut az agyamig!

Nos,ha már így rákérdeztél úgy sikerült felszedni ezt a durván 10 kilót,hogy miután összeköltöztem a párommal,bele kezdtünk a lakás felújításába, felhagytam teljesen a sporttal és jöttek a gyorskaják ( pizza,gyros stb ). Nem is értem hogy lehettem ilyen felelőtlen,hisz azelőtt eszembe se jutott volna ilyen...

Mire észbe kaptam,már rajtam voltak a pluszok,főleg hasi tájékon..

2013. febr. 15. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!