Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ebben az évben lesz az esküvőm...

Ebben az évben lesz az esküvőm, Egy jó diéta kell ami segítene, hogy lefogyjak! Ötlet?

Figyelt kérdés
Rendszeresen sportolok, nem vagyok kövér, de azért a nagy napra szeretném ha jobban néznék ki.

2013. febr. 12. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:

na várj egy kicsit ... a párod nem úgy szeretett beléd amilyen vagy? ... akkor olyannak kellene maradnod

továbbá képzeld el majd pár év múlva az esküvői képeket nézegetve mit szólsz, ki ez a csontkollekció :)

2013. febr. 12. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 16 kilót adtam le az esküvőm miatt, szóval egy pár neked is menni fog. Mellőzd a lisztes dolgokat, kenyeret, pékárút, krumplit, rizset. Sok zöldség, husi, gyümölcs. Ennyi a titok.
2013. febr. 12. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Először is ne kezdjél semmilyen drasztikus divatdiétába, hacsak nem akarod azzal tölteni az esküvődet, hogy minden 2. személynek magyaráznod kelljen, hogy nem szenvedsz semmilyen kóros betegségbe.

Az az étrend, amivel sport mellett nagyszerű eredményeket érhetsz el, nyilvánvalóan a szénhidrátszegény diéta. Ez minél több fehérjét és zsírt feltételez ( igen, zsírt, amit ha megfelelően használsz akkor a javadat fogja szolgálni ), és annál kevesebb gabonafélékből származó szénhidrátot.

A szénhidrátszegény/ketogén/paleo ( különbözőek, de egyformán jók ) diéták lényegének utánaolvashatsz az interneten és én biztosítalak róla, hogy jó pár kiló le fog olvadni rólad, még akkor is, ha Áprilisban házasodsz.

2013. febr. 12. 16:05
 4/7 anonim válasza:
A Dukán diétát nagyon dícsérte akit én kérdeztem, fél év alatt több mint 25 kilót fogyott vele. :)
2013. febr. 12. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
A Dukan diéta egy rossz vicc. Bemásolom a szomszédos Dukan diéta kategóriában járóknak összeállított irományomat, ha szükséges, de bízom benne, hogy azt a vacakságot senki nem fogja komolyan venni innen.
2013. febr. 12. 17:09
 6/7 anonim válasza:
Én láttam, hogy apósjelölt mit ért el vele, ettől függetlenül lehet, hogy másnál nem működik/működött.
2013. febr. 12. 18:46
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket, valószínűleg kevesebbet fogok enni és mellette sportolni.Azért drasztikus fogyást nem akarok :)
2013. febr. 15. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!