Milyen szerepe van a zsiradéknak a fogyókúrában?
Figyelt kérdés
A fogyókúrás receptek 90 %-a kihangsúlyozza a száraz (zsírtalan) húsokat, zsírmentes főzést-sütést, mások kifejezetten ajánlják az emésztés elősegítése miatt.2013. febr. 11. 19:06
1/1 Mirk válasza:
A zsír ugyanolyan tápanyag mint a szénhidrát és a fehérje, ezekre szüksége van a szervezetednek.
Nem azon van a hangsúly, hogy valamelyik tápanyag mennyiségét csökkentsük, hanem, hogy a bevitt kalóriamennyiséget csökkentsük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!