Milyen halat lehet enni fogyókúrázóknak?
Tengerieket (tőkehal, heck, tonhal).
Én kiveszem a fagyról, kiolvasztom, fűszerezem, csepp oliva vagy kókuszolaj és mehet a sütőbe, 10 perc alatt átsül.
Minél szénhidrátmentesebben elkészítve, ilyen például a halpárolás, ezzel ellentétes pedig a panírozott hal. A panírban nem az olaj a gond, hanem a panír, ami szénhidrát. Mindenféle szénhidrátot a lehető leginkább mellőzni kell halkészítéskor, viszont olajat lehet használni és nyilván zöldséget, fűszereket.
Az interneten számos receptet találsz, tulajdonképpen mindegy, hogy melyiket választod, az egyetlen kritérium, amelyet be kell tartanod az az, hogy panírmentes recept legyen, illetve az olyan szószok és mártások is kerülendőek, amelyek cukrot vagy miegymást tartalmaznak. A szószokkal szinte mindenhol vigyázni kell, mert gyakoriak a cukrozott, lisztes szószok, és ritkábbak a szénhidrátszegény szószok. Arról nem beszélve, hogy a legjobb, ha nem vagyunk szószfüggőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!