Diétánál konzerves halat lehet enni? Hányk cal kb?
akinek fogalma nincs semmiről az te vagy =)
szálkásító edzésterv és étrend kell..
amire rá van írva hogy diétás az pedig a tudatlanság brand-je alatt eladott marhaságok nagy csoportja
a kalóriaszámlálásról csak annyit, hogy a legelterjedtebb és legnagyobb baromság ami a fogyipiacon csak létezik
Igen, lehet enni konzerv halat, én tonhalat szoktam saját lében. A lényeg, hogy ne az olajos vackokat vedd meg kicsit túl fogod lépni a kalória- és zsírkeretedet.
Fehérjét vihetsz be sovány hússal, sovány túróval, sovány sajttal, natúr joghurttal, a már említett tonhal konzervvel.
tonhaltörzs natúr lében az jó. de mindenféle szószos dzsuvás halkonzerv nem jó.
semmilyen formában nem szereted a tojást? mert reggelire elég hasznos a rántotta.
soványtúró, az összes alacsonyabb zsírtartalmú hús, tápkieg. .light sajtok, natúr joghurt, minőségi sonka is jó, oda kell figyelni az összetételre (cukor, zsír tartalom, adalékszerek )
a kalória számlálás önmagában nem feltétlen egészséges és nem feltétlen hozza a kívánt eredményt, de láthatólag a kérdező a minőséggel is foglalkozik. Ha odafigyel valaki a fehérjebevitelre ,normális minőségű többnyire feldolgozatlan kaját fogyaszt és sportol akkor tökéletesen működik a kalória számlálás. Szóval nem értem mi ez a nagy lehurrogás.
Hal konzerv: A) cukrozott szószban - mindegy a kalória, sajnos sz.ar (bár legalább hal!)
B) finomított növényi olajban (rossz zsírsav!)
C) olivában, saját levében, sós lében.. JÓ! Mindegy mennyi kalória, 3000 kcal hal és zsír evése mellett tudsz fogyni, mert stabil, egészséges vércukor, inzulin szinted lesz! A hízás nem kalória többlet, hanem BETEGSÉG amit a rossz kaják okoznak. Gabonák, sok ch, tejtermékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!