Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó lesz ez az étrend egy napra?

Jó lesz ez az étrend egy napra?

Figyelt kérdés

reggeli: 1/2 grapefruit, 2kiwi

tízórai: 1 alma

ebéd: natúr főtt csirkemell borsóval

uzsonna: 1alma

vacsora: joghurt

2013. febr. 7. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Jóllaknál így étkezve egy nap? Jónak érzed?

Egészségesnek tartod egy állat tejét fogyasztani vacsorára?

Szakmai szempontból nem jó. Nem eszel zöldséget, amit igen az nagy keményítő tartalmú HÜVELYES. A gyümölcs:zölség aránynak a zöldségek felé kellene hajlania, fontosabbak számunkra mint a gyümölcsök. Gyakorlatilag ha a gyümölcsöket lehetőleg zöldségekkel helyettesítenéd, uzsonnára maradna gyümölcs, vacsorára zöldség/hús jutna tejtermék helyett, akkor alighanem igen príma lenne. Jelenleg elég szerény.

2013. febr. 8. 01:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem.

Több fehérje és zöldség kellene.

2013. febr. 8. 04:42
 3/5 anonim válasza:
Az nagyon helyes, hogy próbálsz több gyümölcsöt, zöldséget enni, de ez így kevés, és ha egyszer megunod, és visszatérsz az ez előtti vagy ahhoz hasonló étkezéshez, akkor többet fogsz hízni, mint ami lement. Kevés a fehérje.
2013. febr. 8. 08:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ezen még bőven van mit alakítanom.:) Köszönöm a segítséget!
2013. febr. 8. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Van, de én azt gondolom, hogy ha ennyit tudtál alakítani, akkor a nehezén már túl vagy. Elvégre mit kellene a tökéleteshez változtatni még? Egyél többet, több húst, gyümölcsök helyett/mellé zöldségeket? Tiszta jó szerintem, diétázol és ehetsz többet? Akár örülhetnél is szerintem ez könnyen menni fog.

A joghurt vacsi még mindig problémát okozhat..!

2013. febr. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!