Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket egyek?

Nyarimikulas kérdése:

Milyen ételeket egyek?

Figyelt kérdés
Először is azért raktam az egyéb kérdések kategóriába mert nem tudtam hogy meikhez kellene.Na szóval milyen diétát ajánlanátok nekem?(légyszíves ha ráértek egy étrendet is írjatok)és nem arról van szó,hogy túlsúlyos vagyok vagy ilyesmi csak a hasamon és a mellizmomnál szeretnek ,,fogyni,,.Köszi annak aki végig olvasta és köszi a válaszokat.:)
2013. febr. 6. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor ne az enyémet kövesd szerintem, inkább csak sportolj sokat, tényleg. A 2. válaszadóé jobb talán a te esetedben, vagy csak egyszerűen kevesebb ch-t egyél és este már ne nagyon max salátát, és leginkább húst, zöldséget, gyümölcsöt, de ne vidd túlzásba, mert nincs rajtad fölösleg, inkább FUTÁS, hasizom, rendszeresen :) Ne kezdj fogyóba mert ördögi kör, én tudom :/Sok sikert!

1. válaszoló

2013. febr. 6. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!