Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket egyek ha nem...

Milyen ételeket egyek ha nem lehetséges h minden nap csirkén és túrón éljek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezen én is agyaltam régen, de rájöttem, hogy csirke,túró,zöldség. Persze, írják, hogy ízesítheted így meg úgy, joghurtos öntet, grillezve, párolva, ezer-féle fűszer stb. De a végeredmény - pár nap után - ugyanaz: Megunod.
2012. aug. 21. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Halakat például.
2012. aug. 21. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Kaukázusi kefír, melegen füstölt hal, sült hal. Rakott kelkáposzta (kelkáposzta+kis rizs+darált hús+tejföl a tetejére), túrógombóc (nem édesen!), tojás.

Azért ezeket lehet kombinálni úgy, hogy ne legyen unalmas. Tedd pl. a csirkecombokat egy tepsibe, löttyints rájuk egy kis sört, aztán morzsolj rájuk egy kis tyúkhúsleves kockát és süsd meg, forgasd időnként, bevághatsz mellé egy fej hagymát is (csak úgy félbe). Isteni sörös zamata lesz, DE a sör meg a zsír lemegy a tepsi aljára, így ha ezt nem locsolod rá a köretre (pl. kis rizs), nyugodtan eheted fogyókúra részeként is. A szaftot meg add apádnak, párodnak, bátyádnak, vagy bárkinek, aki nem 'fogyózik'.

Na, máris izgalmasabb, mint a főtt csirkecomb :D

2012. aug. 21. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja igen, ajánlani szokták a tofut is, de nekem nincs vele tapasztalatom :/
2012. aug. 21. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem anyagi dolgokra gondolt a kérdező, nem arra, hogy ő éppen nem szereti ezeket:D Szerintem vegyél fehérjeturmixot, hosszú távon megéri.
2012. aug. 22. 02:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Barna rizs, grillzöldségek, saláták, zabkása, a túrót ízesítheted mézzel (krumplitörővel szoktam összekeverni :D),párolt zöldség joghurtos mártogatóval, főtt tojás. Ilyen egyszerű és még sorolhatnám.Én vegetáriánus létemre rengeteg receptet/ételt ismerek és sosem volt ezzel problémám, plusz az előbb említett ételek nagyon olcsóak. :)
2012. aug. 22. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!