Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti hány alkalommal tornázzak...

Heti hány alkalommal tornázzak hogy lefoggyak 8kg-ot? SEGÍTSETEK! Többi lent!

Figyelt kérdés

Le szeretnék fogyni 8 kg-ot,és erősödni is szeretnék.

Elkezdtem tornázni.

Ma volt a második alkalom.

Tegnap kezdtem.

Első nap 30 percet,második nap 40 percet tornáztam.

Hasizom,comb,fenék gyakorlatokat csináltam eddig.

25 éves két gyerekes anyuka vagyok.

Nem nagyon sportoltam ezelőtt.

Heti hány alkalom a max hogy ne legyen bajom?

Már most alig bírok mozogni olyan izomlázam van,de nem szeretném feledni.

Ha minden nap tornázok az gond lehet?

2013. febr. 3. 00:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rendszerint heti három vagy négy alkalom, egy-egy napos pihenőkkel. De ha sikerült kiválasztani, hogy melyik legyen, akkor ahhoz érdemes következetesen ragaszkodni, tehát azonos napokon, azonos időpontokban, azonos típusú gyakorlatokat végezni. Ez a következetesség sokat tud dobni az eredményességen.
2013. febr. 3. 01:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még azt tenném hozzá, hogy ezt véglegesítsd az életedben különben amint abbahagyod a rendszeres mozgást újra súlyproblémáid lehetnek.
2013. febr. 3. 02:28
 3/9 anonim válasza:
A másodiknak igaza van, lehet jobb lenne diétáznod és sok passzívabb mozgást végezni, mint pl séta. Ha aktívan mozogsz éhesebb leszel. Rá áll a tested, hogy több energia kell neki.
2013. febr. 3. 08:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Normális, diétás étkezés nélkül nagy valószínűséggel nem fogsz fogyni a sport ellenére sem.
2013. febr. 3. 08:44
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
A "diéta" (ami gyakran csak normális étrendet jelent) és az edzés együtt jár. Ha csak koplalsz, ahogy sok nő csinálja, a végeredmény finoman szólva sem lesz a legjobb. A normális étrend nélküli edzés is hasonlóan vicces tud lenni. Szóval fogadd meg az első kettő tanácsát, plusz nézz utána a helyes táplálkozásnak. (A passzív mozgásos részt pedig hagyd figyelmen kívül, kell az aktív mozgás.)
2013. febr. 3. 10:04
 6/9 anonim válasza:
100%

Minden nap nem kell, mert be stresszeled a tested.

Elég heti 3-4 alkalom 1 napos pihenőkkel.

Figyelj oda a kajára is, nem kell fogyókúrázni, de nem ér semmit a sport ha este 6-kor meg töltött káposztát eszel...érted.

2013. febr. 3. 10:34
 7/9 anonim válasza:

ÉN 18 kilót fogytam az alábbi módszerrel két és fél hónap alatt:

Heti 6 alkalommal edzés, de egy napon csak egy vagy két izomcsoportot dolgoztattam meg (has, fenék, comb, felsőtest), izomcsoportonként napi 20 vagy 30 perc. Következő nap az előző napon megdolgoztatott izomcsoportok pihentek.

Diéta: napi 5ször keveset enni, délután 2 óra után pedig már semmi szénhidrát, csak fehérje, előtte lehet bármit.

És amikor lefogytam, abbahagytam a mozgást és a diétát is, mégse jött vissza már két éve egyetlen kiló sem. :)

Sok sikert neked! :)

2013. febr. 3. 15:24
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Remélem sikerül!
2013. febr. 6. 13:22
 9/9 Regia válasza:
Ha dietazol? Nem lesz erőd tornázni mi vel nincs kaloria, egyél és fogy én lefogytam eleg szépen de salátától nem lesz erőd tornázni.
2015. okt. 31. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!