19éves vagyok, szerintetek kell fogyóznom?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyi lenne az ideális,de sajnos 2év alatt felszedtem jó pár kilót.Kb 160 cm vagyok,és 64kg.Amilyen vékony voltam 2évvel ezelőtt(karatéztam,és nem ettem egészségtelen ételeket)Most viszont sajnos mindent bepótoltam a 2év alatt,úgy érzem,és sajnos időm nincs edzeni.Engem a hasam zavar leginkább,hogy nem olyan szép lapos ,mint volt.Vagy szerintetek sok a 64kg ?2013. febr. 1. 06:17
1/4 poiu válasza:
Testalkattól is függ, de ha nem sportolsz és hasra hízól, akkor bizony sok. Szerintem ne fogyózz, hanem változtass életformát. Sokaknak bejött a paleo. Ha nincs időd edzeni, gyalogolj villamosozás helyett, lépcsőzz lift helyett, és naponta 5-10 perc nagyon intenzív mozgásra kell, hogy legyen időd.
2/4 anonim válasza:
Nem kell fogyóznod, normálisan kell enned. Egy év fogyózással nem oldod meg a következő év hízását. Rövidebb kúrákkal méginkább így van. Vagy megszokod hogy zöldségeket, húsokat eszel és nem péksütiket, kenyereket, tejet, édességeket, vagy nem szokod meg de szembesülsz a súlyfelesleggel, egészségügyi problémákkal. 19 évesen csak a te döntésed.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
2013. febr. 1. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!