A fogyókúrám felénél tartok de már úgy érzem nem bírom végigcsinálni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Leadtam 7 kg-t eléggé látszik is. 16 éves lány vagyok és most 70 kg. (170cm) még 5-10kg-t le akarok adni de úgy érzem nem bírom már ki. Eddig nem igazán edzettem csak néha felüléseztem meg súlyzóztam, vagy ha a lovaglás annak számít akkor lovagolok, de most majd eljárok konditerembe tavasszal pedig futni. Mivel tudnék újra kedvet csinálni magamnak??? Mennyi idő alatt sikerülhet? A 7kg kb 1 és egy fél hónap alatt sikerült.#su4jygjnsz #rhszjhnsf
2013. jan. 28. 16:43
1/4 anonim válasza:
1,5 hónap alatt 7 kiló, pont jó. Ezt az ütemet érdemes tartani így a legjobb. Kedv csinálás az marha jó kérdés, de szerintem nem sürget annyira az idő hogyha már teljesen unod az egészet hogy egy időre felfüggeszd, de fontos hogy ne térj vissza egy rossz kajálásra (ami valószínűleg előtte volt) azzal csak hízni fogsz és kezdheted megint az elejéről az egészet.
2/4 anonim válasza:
Nem jó a "fogyókúrád", ha úgy érzed, nem tudod "végigcsinálni". Gondolj csak bele: sanyargatod magad, utálattal állsz neki edzeni, nem eszel normálisan, alig várod a végét. Majd egyszer csak révbe érsz, megörülsz, hogy sikerült, ezentúl ugyanúgy ehetsz, mint régen... Aha, csak ez nem így fog történni, mert minden leadott kiló duplán fog visszajönni, így inkább olyan táplálkozási formát kellene választanod, amit huzamosabb ideig tudsz tartani, hogy ne ess te is abba a hibába, amibe a jojó effektussal küzdő emberek estek.
Kedvcsinálónak pedig: válassz egy másik "fogyókúrát", pl. nézegesd a paleo rovatban a kérdéseket-hozzászólásokat.
A mozgás pedig legyen öröm, ne olyat válassz, amit utálsz, inkább olyat, amiben sikerélményed van.
3/4 anonim válasza:
Ne hagydabba, mert nehéz lesz folytatni. Ha nincs elég akaraterőd, majd holnaptól, jövőhéttől, húsvéttòl lesz belölle.
4/4 nikozia12 válasza:
Életmódot kell váltani és nem kúrázgatni mert vissza fog jönni sajnos. Lassabban fogsz fogyni de legalább nem jön vissza. Az jó ha edzel mellette mert tónusosabb leszel. :D És Kitartás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!