Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Befejeztem a 90napost! Életmód...

Befejeztem a 90napost! Életmódváltás? Hogyan?

Figyelt kérdés
Befejeztem a 90napos diétát, fogytam,fogytam... De nem lényeges... Kibírtam idáig, ma telt le. Holnaptól életmódváltás. A sporttal nincs gondom, aerobicozom,RR-zok, minden. De az étkezéssel mindig bajban voltam,sosem tudtam mit lehet enni. De a 90naposnak köszönhetöen kenyeret csak hetente 1x,2x, ettem, teljesörlésűt.. De mostmár inkább pufirizs/pufibúza,az amit eszek. Szóval norbit akarom továbbá csinálni, ugye délelőtti gyümiket tartom, délben eszek párolt zöldség,fehérhusi, vagy kefir pufirizzsel, vagy felvágottal,sovány sonka,tej,sajtok,tojás,hal,húsok,virsli,szalámik,rántás nélküli főzelékek,gyümölcsök,zöldségek,mozgás,mozgás.. szerintetek megbirom igy tartani a sulyom?sőt még fogynom is kéne 8kilót..
2009. szept. 1. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

De ne legyen igazam.

Előbb helyre kell hozni a károkat, amit a 90 idiotizmussal okoztál.

Vissza fog menni pár kiló, mivel újra kell építeni a lebontott izmokat, azokat újra feltölteni a szénhidrátokkal, vízzel.

Ha sokat sportolsz, akkor ez könnyebben fog menni.

Ezután elkezdhetsz valóban fogyni, de csak heti max. 1 kilót.

Az étrendedből hagyd ki a virslit,szalámit (telített zsírok) és a tejet csökkentsd minimumra.

Én speciel ellenzem a tejfogyasztást is, de tudom, hogy sokan rá vannak kattanva, megszokásból, tájékozatlanságból.

2009. szept. 2. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!