A tökéletes alakkal megáldott emberek tudják, hogy mekkora mázlijuk van?
Tavaly februárban kezdtem el fogyókúrázni,sikerült leadnom 15kg-t.De sajnos ahogy elkezdődött az iskola visszeszedtem 6-8 kg-t.Azóta mindig próbáltam újrakezdeni,de csak szenvedek.A héten úgy tűnik hogy végre rászántam magam és újból kezdtem.
De annyira nehéz....a testemre nézek és csak azt látom hogy háj mindenhol,úgy érzem hogy egy évtized sem lenne elég hogy mindet ledolgozzam.Most ne egy 150 kg-s embert képzeljetek el,de azért van rajtam zsírfelesleg.
Koszi a kedves szavakat, aranyos vagy!
Csak az a baj, hogy nem aranyosan oszlik el, a pocakom aranylag nagy, mig a combom, popom normalis. Tudom, hogy nem veszes, en megis egy dinonak erzem magam... De tudom, tenni kell erte, nem sirankozni, s akkor hipp-hopp lemegy a folosleg.
Meg minket egesz eletunkben hasonlitgattak egymashoz, ugyhogy bennem mindig az el, hogy en vagyok a kis kover hugi...
hát, azért ez a kövértől messze van! :D
de meg tudlak érteni, én 160/52 vagyok, húgom 165/50, mégis ő mindig is nádszálka volt, én meg kicsit gömbölydedebb, szóval hozzá képest én is kövérnek tartom magam... miközben, ha objektíven nézem, teljesen normális a súlyom.
de mindegy is, nem akarom szétoffolni a kérdést, csak megnyugtatásul írtam :)
# 14
Na ilyen gyökér hozzászólást is gyakran olvasni.
Amúgy meg mi a tökéletes?
Itt van egyik barátnőm, volt hogy nála laktam fél évet, szinte alig evett valamit, mégis két és félszer súlyosabb, mint én. Én mondjuk pont az átlagos kategória vagyok, bár szerencsémre, nem szeretem az édességet.
Viszont itt van tesóm, napi szinten csipszet, csokit zabál és majdnem anorexiás alkat. Van, hogy hajnalban háromszor is csinál magának melegszenyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!