A tökéletes alakkal megáldott emberek tudják, hogy mekkora mázlijuk van?
Tavaly februárban kezdtem el fogyókúrázni,sikerült leadnom 15kg-t.De sajnos ahogy elkezdődött az iskola visszeszedtem 6-8 kg-t.Azóta mindig próbáltam újrakezdeni,de csak szenvedek.A héten úgy tűnik hogy végre rászántam magam és újból kezdtem.
De annyira nehéz....a testemre nézek és csak azt látom hogy háj mindenhol,úgy érzem hogy egy évtized sem lenne elég hogy mindet ledolgozzam.Most ne egy 150 kg-s embert képzeljetek el,de azért van rajtam zsírfelesleg.
Én azokat tartom mázlistának, akiknek jó a memóriájuk, ennélfogva könnyedén tanulnak, és van érzékük a reáltárgyakhoz. Mit nem adnék, ha én is ilyen lehetnék.
Ez sokkal többet ér, mint bármiféle alak.
Különben ha a külsőségeket vesszük, a szép arc sokkal fontosabb, mint az alak.
Valamit nem csinálsz jól, ha csak úgy visszaszedsz 6 kilót.
Nem lehet, hogy a felhízás-fogyókúra-felhízás-fogyókúra nem természetes? Nem ez az élet körforgása, nem biztos hogy fel kéne hízni?
Egyébként kinek van tökéletes alakja? Bárki elhízhat, van aki pont erre kevésbé hajlamos, másra meg jobban.
Noverem is ilyen tokeletes alakkal megaldott ember.
Ugyanabban a csaladban nottunk fel, ugyanazokat az eteleket raktank elenk, ugyanugy nem sportoltunk soha intenziven, megis en egesz eletemben 15 kiloval nehezebb vagyok nala. (Egyforma magasak vagyunk, 176 cm, en 73 kilo, o 58 kg.)
Kiabrandito, foleg az, amior szembesulsz azzal, hogy te vagy az, akiben valami nem mukodik jol... Es akkor most mondja nekem azt valaki, hogy reszben nem a genek mulik az elhizas?! (Persze ez most nem kifogas akart lenni, hogy mert nem akarok lefogyni...)
Ha testvérek vagytok, akkor a génjeitek igen-igen hasonlóak.
Az elhízás felelősségét minél inkább elhárítjuk (a génekre, a csúnya világra) annál kevesebb siker lesz fogyásban..
Amíg az a 15 kiló különbség volt.. mennyi kenyeret, tejet tetszett elfogyasztani? Mennyi ideig tartott a tej-gluténmentes, alacsony keményítős táplálkozás? Ez közelebb lesz az igazsághoz, remélem ezzel tudtam adni egy tippet is..
utolsó előtti: szerintem a 176 centihez egyik se rossz. az 58, ha jól oszlik el, akkor tipikusan a nádszálvékony akat lehet. a 76 viszont közelebb áll az átlagoshoz - szerintem -, ismét csak jó eloszlással nagyon formás, nőies lehet az illető.
egyik se a "veszélyes" kategória.
(amúgy tényleg, mi számít tökéletesnek?...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!