Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez ugye lehetetlen? Nem...

Ez ugye lehetetlen? Nem tudnám ezt sehogysem elérni, igazam van?

Figyelt kérdés

Koplalás, tornázás, diéta, megfelelõ étrend, fogyasztószerek, vagy bármi más segítségével nem lehet úgy lefogyni ugye, hogy a melleim megmaradjanak ilyennek amilyenek ?

Igazából a pocim, a csípõtájékon levõ úszógumi és a combajim idegesítenek, ezekbõl szeretném ha fogyna egy kicsi. De tudom,h ogy nincs olyan hogy csak egy testrészen fogyjak. Ezért kérdem,hogy ugye sehogysem lehet azt, hogy a melleim megmaradjanak?

Nem vagyok ilyen mellmániás, de az az egy dolog ami ér valamit rajtam, vagyis az a 2 :D

2009. aug. 31. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
El kell keserítselek: az fogy leghamarabb, mert tömény zsír. Sajna ezzel nekem is bajom van. Úgyhogy nem te vagy az egyetlen.
2009. aug. 31. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én is ugyanonnan szeretnék fogyni, ahonnan te :D még nem nagyon próbálkoztam semmivel, de ha találsz hatásos megoldást, remélem beírod a kérdésbe :) sok sikert! :)
2009. aug. 31. 20:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát köszi a válaszokat. Sajna boldogabb nem lettem, de számítottam rá.

Azt hiszem hagyom így magam, mert végülis kövér nem vagyok, inkább úgy mondanám telt. de legalább a melleim legyenek jók.

Azért köszi a válaszokat!

2009. aug. 31. 20:59
 4/6 anonim válasza:
100%

Szia!

Az első és legfontosabb dolog,ilyet ne mondj,hogy "ez az egy ér valamit rajtam".

Én 22 kilót fogytam, és a melleim semmit sem változtak.

A lényeg, a türelem és a folyamatosság. A koplalást felejtsd el! A hirtelen fogyás nagyon megviseli a testet és egyáltalán nem egészséges. A választ a kérdésedre Te magad is megírtad. :) Torna és megfelelő étrend.A gyakorlatokkal célozd meg azokat a testrészeket,amikből fogyni akarsz.Így a bőrödnek lesz ideje igazodni. Akarat és kitartás kérdése az egész! Sok sikert! Üdv!

2009. aug. 31. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt a módszert követtem mint az előző válaszoló és nekem a mellemről jött le legelőszőr a felesleg és persze a legtöbb centiben is. :( Alkat kérdése. Én körte vagyok, az életben nem lesznek szép nagy melleim. Illetve volta, mikor kövér (telt) voltam, de választanom kellett. :(
2009. aug. 31. 22:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem tudom, az alkatom elég nem jó. Hajlamos vagyok a hízásra, a nõvérem(4 évvel nagyobb) ugyanígy volt és aztán lefogyott de a mellei úgy összeestek. Én ezt nem szeretném :(

Ha csak egy picivel vékonyabb combajim lehetnének máris jobb volna.

Azért köszi!

2009. szept. 1. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!