Barátnőm azt állítja hogy 15 napja nem evett, csak energia italt ivott illetve cigizett.Mondtam neki hogy ilyen nincs meg hogy így tönkre fogja tenni magát,de ő azt mondja hogy nincs kedve enni,de nem is éhes. Lehetetlenség. 17/L. (ő is).
2011. okt. 20. 20:42
1/8 anonim válasza:
Barátnőd ha így halad meg fog halni... Amúgy azt hiszem pár hétig ki lehet bírni kaja nélkül, víz nélkül viszont csak 3 napig.
2011. okt. 20. 20:53
2/8 anonim válasza:
Elvileg megteheti hogy 17 napig nem eszik.De az biztos,hogy akkor nem ülne veled szemben és nem beszélgetnétek,ugyanis ő már kórházban lenne.
Nemrég volt a tévében Indiáról egy dokumentum film.Ott volt egy indiai pasas,aki éhség sztrájkolt.Állítása szerint 52 napig nem evett semmit,csak imádkozott.Később elmondta,hogy kórházban volt,újraélesztették,mert leállt a szíve.A mája,veséje,gyomra tönkrement..
Ha nem eszik rendesen akár bele is halhat.Az energia ital és a cigi az nem segít ,sőt..
3/8 anonim válasza:
Hát igazából nem lehetetlen. Egy ember 3 napig képes víz nélkül, és k. 40 napig étel nélkül élni. Egyébként meg nem tudom, hogy hallottál-e a léböjt kúráról. na annak az a lényege, hogy nem eszik, csak iszik de sokat. Szóval lehetséges, de ez az energiaitalos módszer nem hiszem hogy jót tesz az egészségének... :S
4/8 anonim válasza:
Kamu. Szerintem a kávés gyerek tette fel ezt is.
2011. okt. 20. 21:14
5/8 anonim válasza:
egyrészt, hazudott. miért? mert ilyen megbízhatatlan. persze nekem se higgy, én csak valószínűsítek.
másrészt, lehetséges. de ha az ember csak hetekig bírja étel nélkül (és ez nyilván függ pl. a saját tartalékaitól is) akkor nagyon le van maradva a kígyókhoz képest :D
2011. okt. 21. 08:14
6/8 A kérdező kommentje:
Kolompár A.
Miért írnám ki ha kamu lenne, nem viccből írtam ki.
2011. okt. 21. 08:59
7/8 anonim válasza:
mert sokan nagyon unatkoznak az oldalon, a feltételezés hogy kamu szerintem is jogos. ha megnézed mit írtam, én is hazugságot feltételeztem, csak nem a te részedről :)
2011. okt. 21. 09:03
8/8 A kérdező kommentje:
Nem érdekel különösebben, tudom hogy nem a ,,kávés gyerek" vagyok. Ment a plusz majdnem mindenkinek:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!