Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sincs ilyen?...

Szerintetek sincs ilyen? Lehetetlen.

Figyelt kérdés
Barátnőm azt állítja hogy 15 napja nem evett, csak energia italt ivott illetve cigizett.Mondtam neki hogy ilyen nincs meg hogy így tönkre fogja tenni magát,de ő azt mondja hogy nincs kedve enni,de nem is éhes. Lehetetlenség. 17/L. (ő is).
2011. okt. 20. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Barátnőd ha így halad meg fog halni... Amúgy azt hiszem pár hétig ki lehet bírni kaja nélkül, víz nélkül viszont csak 3 napig.
2011. okt. 20. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Elvileg megteheti hogy 17 napig nem eszik.De az biztos,hogy akkor nem ülne veled szemben és nem beszélgetnétek,ugyanis ő már kórházban lenne.

Nemrég volt a tévében Indiáról egy dokumentum film.Ott volt egy indiai pasas,aki éhség sztrájkolt.Állítása szerint 52 napig nem evett semmit,csak imádkozott.Később elmondta,hogy kórházban volt,újraélesztették,mert leállt a szíve.A mája,veséje,gyomra tönkrement..

Ha nem eszik rendesen akár bele is halhat.Az energia ital és a cigi az nem segít ,sőt..

3/8 anonim válasza:
Hát igazából nem lehetetlen. Egy ember 3 napig képes víz nélkül, és k. 40 napig étel nélkül élni. Egyébként meg nem tudom, hogy hallottál-e a léböjt kúráról. na annak az a lényege, hogy nem eszik, csak iszik de sokat. Szóval lehetséges, de ez az energiaitalos módszer nem hiszem hogy jót tesz az egészségének... :S
 4/8 anonim ***** válasza:
Kamu. Szerintem a kávés gyerek tette fel ezt is.
2011. okt. 20. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:

egyrészt, hazudott. miért? mert ilyen megbízhatatlan. persze nekem se higgy, én csak valószínűsítek.

másrészt, lehetséges. de ha az ember csak hetekig bírja étel nélkül (és ez nyilván függ pl. a saját tartalékaitól is) akkor nagyon le van maradva a kígyókhoz képest :D

2011. okt. 21. 08:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Kolompár A.

Miért írnám ki ha kamu lenne, nem viccből írtam ki.

2011. okt. 21. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
mert sokan nagyon unatkoznak az oldalon, a feltételezés hogy kamu szerintem is jogos. ha megnézed mit írtam, én is hazugságot feltételeztem, csak nem a te részedről :)
2011. okt. 21. 09:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem érdekel különösebben, tudom hogy nem a ,,kávés gyerek" vagyok. Ment a plusz majdnem mindenkinek:)
2011. okt. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!