Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy csinálja az, akinek egy...

Hogy csinálja az, akinek egy perce sincs magára? Biztos nem én vagyok az egyetlen!

Figyelt kérdés

Úgy értem a diétát. Pl. az, aki fél6-kor kel, minden nap 1 órát utazik az egyetemre és vissza, egyébként 4ig folyamatosan órái vannak. Utána diákmunka este 8ig, ami alól a hétvége sem kivétel. 9kor hazaérkezés, vacsora, tanulás. Mozgás mikor?? A kajálást csak meg tudom oldani.

1. Muszáj tanulnom. Ha nem csinálok jó átlagot, kitesznek a koliból és az albérletet nem tudnám fizetni

2. Muszáj diákmunkát vállalnom. Valamiből ennem kell.

3. Emellett még párkapcsolat. Amit lehet, hogy mégis be kell fejeznem (nagyon nagyon szeretem pedig), mert folyton azzal jön, hogy nincs rá időm, és igaza van

4. Nem büfé-ruhatár szakra járok, benne kell lennem abban a 30%-ban, akit felvesznek msc-re majd

5. Normál körülmények közt mozgékony vagyok. Hétvégente több órát is edzek, ha van egy kevés időm. De hétköznap??? Mikor főzzek?

Ha bárkinek, bármilyen tanácsa van, kérem ossza meg, mondjátok el, ti hogy oldjátok meg a gondokat, hátha kicsit könnyebbé tehetem a napjaim! Nagy segítség lenne!

2011. szept. 12. 21:14
 1/6 A kérdező kommentje:

ja, azt kifelejtettem, hogy mióta megkezdődött a suli (1 hete) folyamatosan megy a hasam (gondolom az idegességtől)

és a nyarat is végigdolgoztam, hogy legyen egy kis tartalékpénzem, ha történne valamit, de tényleg EGY szabadnapom se volt (aug 20 is 7végére esett:S), vagyis semmit nem pihentem a nyári vizsgák óta.

ezért egyre türelmetlenebb vagyok mindenkivel, a főzéssel, a mozgással.

és várhatóan a köv. 2,5 évem is ilyen lesz, de nem akarok addig ilyen dagadt maradni.

2011. szept. 12. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ez eléggé nehéz... 1-2 órás edzéseket 7köznap ugye elfelejtheted... annyit tehetsz hogy mondjuk nem tudom hogy mivel mész az egyetemre de mondjuk egy kis részt gyalod mész... ilyenek és 7végén pedig edzel. szombaton 2 órát és vasárnap 2 órát... vagy pl biciklivel mész az egyetemre..
2011. szept. 12. 21:26
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi :) mostanában gyalogoltam néha, csak szerintem nekem annál "durvább" kell. Úgy értem az utolsó 5 kg nem tűnik el egy kis sétálásra... pláne, hogy nyáron csak 8-16ig munka volt, és akkor ugye bőven volt időm mindenfélét mozogni. ez a visszaesés tuti nem fog jót tenni... :(
2011. szept. 12. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem fél órára volt az egyetem a busztól. Reggel és délután nagyon gyors tempós séta, szinte rohanás a buszra nagyon jót tett csak úgy olvadtak le a kilók.
2011. szept. 13. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt szabad megkérdezni hány centi és hány kiló vagy most?
2011. szept. 13. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
173/68
2011. szept. 14. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!