Szeretnék pár kilót ledobni, de szívbeteg vagyok és nem mozoghatok. Mit javasoltok?
Most 163cm vagyok és 62 kg. :(
( 23/L)
Mar egyszer belinkeltem ezt az oldalt,a mez es cimet(fahej) kevereke.Olvastam, aki hasznalta fogyott,artani nem art.
Persze! Mindenki tudja, hogy a boltokban kapható, netről rendelhető fogyasztószerek nem működnek. Csak az otthon összekevert fahéjas cuccok.
Istenem, 23 éves a kérdező, nem 13 !
Kérdező, elnézést, egy kis nevelő jellegű 'előjátékért'.
A fogyással nem lesz gond, de mivel táplálkozásról van szó, jó lenne tudni a szívproblémád mibenlétét. Szerintem nem fogok hosszan írni (nem tervezem) viszont annál komolyabb dolgokat, kérdéseket.
Tehát mi baja a szívednek, járni tudsz-e, milyen mozgás korlátozásra kell figyelni?
A szívproblémák nagyon gyakran összefüggnek a táplálkozással. Gyanítom neked nem érelmeszesedésed van, tehát az az egészséges táplálkozás, ami a fogyásban is segít, ugyan úgy ahogyan az egészséges keringési rendszer megőrzésében is, a szívproblémádat nem fogja megoldani.. De előbb tényleg jó volna tudni, mi van a szíveddel.
A fogyás egyszerű: sok zöldség, húsok és gyümölcsök. Szárazföldi állatok zsírja mellett a tengeri állatok zsírja is nagyon fontos. Növényi zsírokról táplálkozás terén nem beszélünk, nem eszünk (leszámítva a kókusz zsírt, olivát).
Edzés: tudni kellene, hogy mégis mennyit mozoghatsz, de ha nem vagy 23 évesen lakáshoz kötve, akkor Taichit erősen gyanítom, hogy gyakorolhatsz.
Utolsó kérdés: merre élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!