Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mit javasoltok? Káposztalev...

Ti mit javasoltok? Káposztaleves kúra?

Figyelt kérdés
Az van hogy 15 éves vagyok és 57kg. Én ezt egy kissé sokallom nem beszélve arról hogy a farmerem nem jön fel rám a fenekem kicsit nagy és a csípőmön meg a combomon kicsit husisabb vagyok. A káposztaleves kúrán gondolkoztam szerintetek belevágjak? 50kg szeretnék lenni! Negatív válaszoktól kíméljetek! :))
2013. jan. 5. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát fogyni fogsz ettől mert eléggé alacsony a szénhidrát amit beviszel, de sok lemegy az izomból is ami az alakod kárára megy majd. Magyarul löttyedt leszel, keress valami nagyobb fehérjetartalmú étrendet hogy lehetőleg nagy részben csak a zsír menjen le.
2013. jan. 5. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Káposztaleves kúrát semmiféleképp nem ajánlom! Sőt semmilyen egyoldalú táplálkozást sulykoló diétát, mivel vitaminhiányhoz, izomvesztéshez, gyomorproblémákhoz, székrekedéshez... vezet.

Ilyen fiatalon pedig semmilyen diétát nem javaslok(ezt tapasztalatból mondom). Ne rontsd el a tested!

Helyette válts életmódot! A fogyás 70%-ban a táplálkozáson múlik, 30%-ban a mozgáson. Hanyagold a finomított lisztet, cukrot tartalmazó ételt, fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt nyersen, párolva, sütve, főzve sovány húsokkal. Igyál csap vagy ásványvizet, otthon készített cukrozatlan gyümölcslevet. Használj édesítőszert. Ahova eddig lifttel mentél ezentúl lépcsőzz, bicajozz, gyalogolj, keress olyan sportot amiben örömöd leled.

Amúgy milyen magas vagy?

2013. jan. 5. 19:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tanácsotokat! 170 cm vagyok legalábbis ennyi voltam amikor utoljára mértem magam :))
2013. jan. 5. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:
A súlyod akkor megfelelő a magasságodhoz. Próbálj meg egészségesen étkezni és sportolni, formásítani a tested. Nincs fogyásra szükséged.
2013. jan. 5. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! igen már nem sportoltam sajnos jó ideje!
2013. jan. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!