Koplaltam, fogytam, nem jött vissza! Miért? Bővebben lent
Kb 3 éve volt 5 hét diéta... inkább koplalas, ami ebből állt:
Napi 1x étkezés, reggeli, 2 szelet rozskenyer vagy egy zsömle, feltet varailva ( sok zöldség!), napi 1 bogre tea.... Továbbá mindennap napi 45 percet tornaztam illetve a rezgohasgepet használtam. 14 kg ment le. Álomtestsúlyt értem el, nem jött vissza egészen mostanáig valamiért az elmúlt 2 hónapban elkezdtem hízni.... Meg akarom ismételni a módszert.... De valaki tudna abban segíteni hogy az előző miért nem jött vissza? Miért nem alakult ki jojo effektus??
Ja egyébként!
Kedves utolsó előtti!
Szerinted ha tudnám akkor nem inkább konditeremben edzenék? .... Ugyanannyi idő lenne mint otthon, és valószínűleg sokkal hatásosabb/speciálisabb!
Amikor én 5 órát alszok ( úgy általában minden nap, max a 7), elég rosszul vagyok napközben: hányinger, szívdobogás. Mostanában főleg mivel vizsgaidőszak van elég kemények a napjaim.... És azt ne akard megmagyarázni hogy napi 5 órás mellett te elmennél edzeni és aludnál mondjuk 3 órát! (1 óra edzés plusz legyen félóra utazás).... Mennyi ideig bírná a szervezetem? Ezeket hasznos tanácsokat hanyagold inkább;)
Kedves kérdező!
Én amikor még több túlsúly volt rajtam, és ebből kifolyólag szintén fulladtam 5 perc futástól úgy nyomtam fel a tűrőképességemet, hogy itthon reggeli után ugrabugráltam zenére, de úgy rendesen megállás nélkül. Kb 10 perccel kezdtem, és a végén 30-40 percek voltak. Így lement rólam annyi, hogy bírtam futni,és nem fulladtam egyáltalán.
Szerintem így lenne a legkönnyebb hozzászoknod.
Linkelek egy videót hogy kb mit csináltam:
http://www.youtube.com/watch?v=mTTDESsyvtw
Elég viccesen nézhettem ki, de hatásosnak bizonyult, és őszintén szólva még élveztem is. :P
Sok sikert!
Utolsó:)
Köszi kedves vagy, de az ugralas megy... negyutemuzni szoktam... nem fulladok... szerintem pszichés oka lehet vagy nem tudom:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!