Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplaltam, fogytam, nem jött...

Koplaltam, fogytam, nem jött vissza! Miért? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Kb 3 éve volt 5 hét diéta... inkább koplalas, ami ebből állt:

Napi 1x étkezés, reggeli, 2 szelet rozskenyer vagy egy zsömle, feltet varailva ( sok zöldség!), napi 1 bogre tea.... Továbbá mindennap napi 45 percet tornaztam illetve a rezgohasgepet használtam. 14 kg ment le. Álomtestsúlyt értem el, nem jött vissza egészen mostanáig valamiért az elmúlt 2 hónapban elkezdtem hízni.... Meg akarom ismételni a módszert.... De valaki tudna abban segíteni hogy az előző miért nem jött vissza? Miért nem alakult ki jojo effektus??

2013. jan. 21. 22:43
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Ja egyébként!

Kedves utolsó előtti!

Szerinted ha tudnám akkor nem inkább konditeremben edzenék? .... Ugyanannyi idő lenne mint otthon, és valószínűleg sokkal hatásosabb/speciálisabb!

Amikor én 5 órát alszok ( úgy általában minden nap, max a 7), elég rosszul vagyok napközben: hányinger, szívdobogás. Mostanában főleg mivel vizsgaidőszak van elég kemények a napjaim.... És azt ne akard megmagyarázni hogy napi 5 órás mellett te elmennél edzeni és aludnál mondjuk 3 órát! (1 óra edzés plusz legyen félóra utazás).... Mennyi ideig bírná a szervezetem? Ezeket hasznos tanácsokat hanyagold inkább;)

2013. jan. 22. 11:58
 22/25 agi91babe ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én amikor még több túlsúly volt rajtam, és ebből kifolyólag szintén fulladtam 5 perc futástól úgy nyomtam fel a tűrőképességemet, hogy itthon reggeli után ugrabugráltam zenére, de úgy rendesen megállás nélkül. Kb 10 perccel kezdtem, és a végén 30-40 percek voltak. Így lement rólam annyi, hogy bírtam futni,és nem fulladtam egyáltalán.

Szerintem így lenne a legkönnyebb hozzászoknod.

Linkelek egy videót hogy kb mit csináltam:

http://www.youtube.com/watch?v=mTTDESsyvtw

Elég viccesen nézhettem ki, de hatásosnak bizonyult, és őszintén szólva még élveztem is. :P

Sok sikert!

2013. jan. 22. 20:13
 23/25 A kérdező kommentje:

Utolsó:)

Köszi kedves vagy, de az ugralas megy... negyutemuzni szoktam... nem fulladok... szerintem pszichés oka lehet vagy nem tudom:S

2013. jan. 22. 23:43
 24/25 poiu ***** válasza:
Utazás közben: izometriás gyakorlatok. (Húzódszkodás a kapaszkodón :-)
2013. jan. 23. 15:47
 25/25 A kérdező kommentje:
:D:D:D Igen... vicces lenne húzódszkodni a kapaszkodón:D:D
2013. jan. 23. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!