5 kgot fogytam es senki nem vesz eszre semmilyen valtozast (tobbek kozott en sem), mi tortenhetett?
5 kilóval könnyebb lettél, ez tény.
De ez vagy nem zsírtömeg volt, vagy nagy túlsúly miatt nem látszik..
Izmok glikogén tartalékából, megkötött vízből, székletmennyiségből, konkrétan izomszövetből ÉS zsírszövetből. És valószínű, hogy pontosan lemérve a méreteid is csökkentek, csak nem látványosan.
Alacsony szénhidrátbevitel mellett fogytál, elég húst, zöldséget ettél? Edzettél közben, nem ettél túl keveset?
Ez nem hangzik rosszul.
A fogyáshoz idő kell, ez vitathatatlan, én kitartást kívánok, amit írsz azzal jó eredményt lehetne elérni.
Adnék még ötleteket, de egyre kevésbé merek, ugyanis van a fórumon egy ellenem hangolódó trend, ami sajnos azt hiszem megköti kissé a kezem, mivel az oldal adminjaira is hatással van. A pirítóst elhagynám.. zöldségek, húsok nagyon jók, ha gyengeség vagy bármilyen panaszod van, arra figyelni kell, ne legyen olyan hogy nem eszel eleget fogyás miatt..!
ebből kb. 2-3 kiló csak viz, és kaja, ami kiment a testedből. esetleg még lehet több is.
úgyhogy a valós fogyás, nem igazán sok.
de a legjobb ha méred magad centivel is, nem csak a mérleget nézed.
amúgy azok, akik ismernek és te magad is, nem veszik annyira észre a változást.
én nem sok embert ismerek, akinek ehhez nagyon jó szeme van.
illetve az is lehet, hogy azért nem mondják, mert irigyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!