Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplaltam, fogytam, nem jött...

Koplaltam, fogytam, nem jött vissza! Miért? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Kb 3 éve volt 5 hét diéta... inkább koplalas, ami ebből állt:

Napi 1x étkezés, reggeli, 2 szelet rozskenyer vagy egy zsömle, feltet varailva ( sok zöldség!), napi 1 bogre tea.... Továbbá mindennap napi 45 percet tornaztam illetve a rezgohasgepet használtam. 14 kg ment le. Álomtestsúlyt értem el, nem jött vissza egészen mostanáig valamiért az elmúlt 2 hónapban elkezdtem hízni.... Meg akarom ismételni a módszert.... De valaki tudna abban segíteni hogy az előző miért nem jött vissza? Miért nem alakult ki jojo effektus??

2013. jan. 21. 22:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
ja itthon egyébként a valtoedzest csinálom 2 percenket varialom
2013. jan. 21. 23:37
 12/25 anonim ***** válasza:

Az otthoni edzés tökéletes, ha megfelelő gyakorlatokat végzel. Nem ismerem mit tartalmaz egy 'váltó edzés', de ha átmozgatja a tested, intenzív, erősítő jellegű akkor biztosan jó.

Sikerült átadni pár gondolatot a diétáddal kapcsolatban, hogy változtass kicsit rajta, úgy hogy azt nem 5 hétig, hanem nagyjából állandóan tudd tartani?

2013. jan. 21. 23:41
 13/25 A kérdező kommentje:
Egyébként miért csinálják azt sokan hogy nem isznak fogyókúra alatt? Én úgy tudom a sok folyadék serkenti az anyagcseret, tisztít... vagy akadályozza a víz a fogyast?
2013. jan. 21. 23:41
 14/25 A kérdező kommentje:
Persze, és köszönöm a kedvességeteket:)
2013. jan. 21. 23:42
 15/25 poiu ***** válasza:
Utazás közben lehet edzeni...
2013. jan. 22. 08:47
 16/25 Mirk ***** válasza:
90%

Nekem mondjuk megragadta a figyelmemet a 3 perc futás.

Aki 3 percet sem bír futni annak vagy nagyon nagy túlsúlya van, vagy más okból hihetetlenül gyenge a teste.

Én a helyedben elsüllyedtem volna helyben, és aznaptól kezdve dolgoztam volna ezen ( így ma már nem is lenne talán itt ez a kérdés).

Az a gond, hogy lusta vagy. Mindenkivel ez a gond. A világon minden ember aki rááll a mérlegre és húzza a száját tudja, hogy valójában mozogni kéne. Csak az nehéz, meg nem bírom meg fáj meg még lusta is vagyok jajj blabla. Aztán előjönnek 1000 kalóriás csodadiétákkal, amikkel csak még jobban oda****nak az amúgy is harmatgyenge szervezetüknek. Lehet hogy fogsz fogyni én aláhúzom. De ezen kívül nem fogsz mást elérni. Ha elkezdenél mozogni akkor is lefogynál. Csak mellette mellékhatásképp erősebb lennél, jobb lenne a közérzeted, magabiztosabb lennél, javulna a vérkeringésed, erősödne az immunrendszered, és még sorolhatnám. Összességében ez egy jó néhány évvel hosszabb, könnyebb, szebb és kevesebb betegséggel járó életet eredményezne.

De hát az embereknek mindez nem ér meg két csepp verejtéket. Csak ha a saját életük nem, akkor tudnám mi?

Dícséretes, hogy elkezdtél valamit edzeni legalább. Megkérlek azonban, hogy a "nincs időm rá" hazugságokat hanyagold. Tudom, hogy ezt inkább önmagadnak mondod, nem nekünk de akkor is. Aki napi 8 órában dolgozik annak a világ minden ideje a rendelkezésére áll arra, hogy eddzen. Akkor is ha utazol 2 órát. Én 12 órában dolgozom, az utazás összesen 4 és fél óra, általában 5 órám van alvásra, de még így is tudnék edzeni munkanapokon ha akarnék.

Nem az a lényeg, hogy hányszor eszel, hanem hogy mit. Zöldség, gyümölcs és fehérje kell neked.

2013. jan. 22. 09:01
 17/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, a futást nem lustasagbol nem csinálom....:( Amikor kajakoztam is kellett nagyon sokat... és folyamatosan fulladtam, de muszáj volt.... szörnyű volt.... a benti edzéseket bírtam... pedig kemény volt, de itthon is sose fulladok edzés közben, és mondom amikor a kutyával futkosok a játékkal akkor sincs fulladás... nem tudom mitől lehet... de olyan jó lenne futni, és tenyleg nem értem miért nem megy.... a napi 45 percet betartom és élvezem is... Utazás közben a BKVn hogy edzzek?:( Így is hulla vagyok a hajnalig tanulástól:( Igen lehet hogy ez csak kifogás de próbálok tényleg megtenni mindent a mozgasert... plusz a kutyammal is amikor tudok kb heti 4x megyek hosszú sétára... közben tankönyv a kezemben.... vagy mondom fel magamban az anyagot...
2013. jan. 22. 09:13
 18/25 anonim ***** válasza:

Fulladás oka? Asztma? Kezelés? Gluténmentes táplálkozás, akupunktúra segítene esetleg?

Írjak még kérdéseket? :D

Azért nem isznak vizet fogyókúra alatt, mert ha kipisili magát az ember, utána 0,1-0,3 kilóval könnyebb lesz. Ugye ezt mutatja a mérleg. Ha utána inna, akkor "hízna" 0,1-0,3 kilót. Ezért nem isznak sokan. Na most én nem mondom, hogy minden fogyózó hülye, de ez a nemivós dolog azért magáért beszél..

2013. jan. 22. 10:34
 19/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok asztmás... voltam kivizsgalason is amikor kajakoztam, pont emiatt, de egészségügyi oka nincs elvileg...
2013. jan. 22. 11:35
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem könnyű, nem könnyű az ilyen dolgok kivizsgálása :)

Főleg a nyugati orvostudomány korlátjai mellett. Csodálkozom, hogy mégis olyan sok mindent tudnak diagnosztizálni (ha gyógyítani nem is). Azért egy tapsot megérdemelnek, hát sajnos a te esetedben nem.

Van egy nagyon jó HKO orvos Újpesten. Persze az egész országból bárhonnan, sőt külföldről is írhatsz, de mondjuk ha eü. probléma van, én hozzája fordulnék.

2013. jan. 22. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!