Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Haaaatalmas fenék ellen mit...

Haaaatalmas fenék ellen mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátom szereti viszont én. . . taposógép segítene rajta? minden nap óra taposás + diéta ? ha jobb idő lesz megyek kocogni + görkorizni. 16/L
2013. jan. 21. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Én nem értem komolyan. Szerencsétlen feljött és megkérdezte, hogy hogy lehetne kisebb a feneke és hogy jó-e a taposógép. Miért kell leoltani? "

- Ha oltás az, hogy megdicsérték a külsejét, akkor igazad van.

2013. jan. 21. 19:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Nemhogy örülnél neki...

Hülye vagy, én a két kezem összetenném, ha olyan seggem lenne, mint Kim Kardashiannak...

2013. jan. 21. 20:17
 13/16 anonim ***** válasza:
27%

Nyilván zsíros vagy.

Azok akik tejtermékeket, gabonaféléket, cukros ételeket esznek gyakran zsírosak.. ezen az edzés, taposógép semmit sem változtat.

Kényszeríti valaki, hogy zöldségek és húsok helyett olcsó vackokat egyél? Nem. Azt tedd a hatalmas fenék ellen, hogy normálisan eszel.

Az edzés nem a taposógéppel kezdődik, az semmi, legfeljebb kiegészítés. Guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal, hát- és hasizom erősítésekkel, 16 évesen ezeket nem kéne még elspórolni :)

2013. jan. 21. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha vékony a derekad és lapos a hasad,ne tegyél ellene semmit.-Csak legyen kerek és feszes a hátsód,tornázz keményen,ne csak valami lityi -lötyit.-Hidd el sokan irigyelik..-Azért szólogatnak be..Ne vedd fel a 'cinkelést!
2013. jan. 21. 21:09
 15/16 anonim ***** válasza:
haha ismerős a dolog habár szerencsére nem akkora mint kardashiannak. régebben én is megpróbáltam mindent hogy eltüntessem (éheztettem magam, futottam) de csak nem ment le. Egy idő után 'besértődtem' rá és úgy döntöttem, hogy ha kisebbíteni nem tudok rajta, akkor majd gyúrok magamnak 'gettóvalagat'. azóta mindenki dicséri, úgyhogy jó ötlet volt :D barátkozz meg vele, ha genetika akkor mást úgyse tudsz vele csinálni
2013. jan. 21. 22:06
 16/16 A kérdező kommentje:
gettóvalag.ez hatalmas volt.:D köszi választ :)
2013. jan. 21. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!