Haaaatalmas fenék ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátom szereti viszont én. . . taposógép segítene rajta? minden nap óra taposás + diéta ? ha jobb idő lesz megyek kocogni + görkorizni. 16/L2013. jan. 21. 18:59
2/16 anonim válasza:
Igen, a taposógép teljesen jó. Ugye az izmosít, vagyis a zsíros feneked még izmos is lesz. Eredmény? A feneked még nagyonbb lesz. A barátod meg még jobban örül.
Ha pedig a képen látható fenékkel nem volnál megelégedve, akkor hülye vagy. Ez egyrészt genetikailag ilyen, másrészt nem is nagyon kell hozzányúlni, mert úgy jó, ahogy van.
3/16 A kérdező kommentje:
Nagyon nem tetszik,mert mindenki beszól.Főleg a cicababák,hogy nagy a se**e...
2013. jan. 21. 19:03
4/16 anonim válasza:
Ja, hogy Te cicababáknak akarsz tetszeni... az viszont nehéz ügy.
Mindenesetre a képen látható fenék meglehetősen messze van a hatalmastól.
5/16 A kérdező kommentje:
magamnak is,mert nem tetszik.köszi választ!
2013. jan. 21. 19:07
6/16 anonim válasza:
Akkor fogyaszd magad, és legyél lapos seggű cicababa. De remélem, nyílvánvaló, hogy a taposógéptől csak nagyobb lesz.
8/16 anonim válasza:
Én nem értem komolyan. Szerencsétlen feljött és megkérdezte, hogy hogy lehetne kisebb a feneke és hogy jó-e a taposógép. Miért kell leoltani?
Kérdező: Sajnos nekem is ilyen :( ez a genetika, nem tudok én se vele mit csinálni. :S
9/16 A kérdező kommentje:
nem,nem dicsekedem. :D utálom.amikor a farmerba nagy és uhhh....
2013. jan. 21. 19:16
10/16 anonim válasza:
Nem jó, helyileg nem lehet eltüntetni a zsírt. Diétázni kell, ha zsírt akarsz leadni(szálkásító étrend), a fenekedről is majd lemegy. Szerintem nem hatalmas a képen látható nő segge, de ahogy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!