Nagy fenék vastag comb ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nekem pont ilyen [link] a hasam az ok,avval nincs baj,de a fenekem meg combom.. :// nyárra szeretnék kicsi feneket,mert utálom... futni nem birok,mert esik az eső,meg ha lesz hó.. addig zumbázak meg taposógépezek?Tavasszal pedig fussak? 15/L2011. dec. 17. 10:33
1/7 anonim válasza:
kevesebb (egészséges étkezés) evés, sok edzést tegyed.
2/7 anonim válasza:
ha pont olyan a feneked, mint a képen lévő nőnek, akkor örüljél
3/7 anonim válasza:
Télen is lehet futni, csak jó fel kell öltözni! Sőt én még ma is láttam olyat aki biciklizet! Télen és nyáron konditerembe járok futni, tavasszal és ősszel pedig a szabadba! Sok kitartás kell! A zumba most nagyon divatos, és persze jobb mint a semmi, de az inkább "élvezet" és "tánc" mint aktív sport és alakformálás!
4/7 anonim válasza:
Menj el a konditerembe, tele van azzal, ami neked kell.
5/7 anonim válasza:
Ha tudnád, milyen szívesen cserélnék veled...
6/7 A kérdező kommentje:
ne akarj! :( van elég baj vele :/
2011. dec. 19. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!