Alapvetően elég gyorsan le tudok fogyni, de képtelen vagyok elkezdeni, mit csináljak?
Ilyen hozzáállással látványos eredményre nem kell számítani.
Meggyőzöd magad, hogy 'ez' még belefér? Itt a probléma! Én is eszem olyan dolgokat néha, amikre semmi szükségem, de a világon a legutolsó hazugságnak tartanám azt, hogy ezek beleférnek és sosem ámítottam magam. Nem, nem fér bele semmi szemét kaja, mert lehetőség van normálisan enni, tehát csak unalomból, lazaságból kockáztatja az ember az egészségét, te a hízást is..
Ha egyszer sikerül tényleg szembenézni a gabonák, a sok keményítőt tartalmazó ételek, tejtermékek igazi hatásaival (elhízáshoz, betegségekhez vezető hatásokkal) akkor talán könnyebb lesz követni azt, hogy nem fér bele ezekből semmi egy egészségesen táplálkozó, vagy fogyózó ember étrendjébe. - ha igen akkor az már nem fogyózó lesz hanem szerencsevadász (tud-e fogyni fölösleges ch bevitellel is vagy nem) s már távolabb kerül az egészséget megóvó táplálkozástól is.
Ezek után vajon hogy lesz tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!