Ricinus olajjal lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy volt aki ezzel fogyott le.. De nem írta, hogy mennyit szedett belőle, hányszor és mennyi ideig...
Valaki használta már fogyókúra szerűen? Bevált-e?
Köszi a válaszokat..
2013. jan. 20. 19:30
1/10 anonim válasza:
nem hinném bár nem értek hozzá, de fogja már fel az aki fogyni akar csak normálisan kell enni( és ezalatt nem azt értem, hogy éhezzen hanem hagyja el a cukrot és teljes kiőrlésű dolgokat egyen napi 5ször kevesebbet étkezzen .stb..) és sokat kell mozogni heti 3-5 ször!!
3/10 anonim válasza:
Hát fogyni lehet pár dkg-ot biztosan , de ez vissza is fog jönni . Mivel a ricinus olaj egy hashajtó és maximum csak benned lévő széklet súlyával leszel könnyebb .Tehát nem sokat ér .
De ha mindenképpen ki szeretnéd próbálni akkor javasolnám , hogy a wc-n ülve próbáld ki , mert nem fogsz odáig eljutni .
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Csak kíváncsi voltam, és tudom hogy egy hashajtó.... Jelzem, hogy sok fogyókúrát kipróbáltam, le is fogytam pár kilot.. Csak az a baj, hogy pajzsmirigy alulműködésem van így majdnem mindig visszajött, és kitudja már mi lenne jó..
2013. jan. 20. 20:08
5/10 anonim válasza:
a ricinus olajt inkább a hajadra kend:d
6/10 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak igaza van, nekem a hajamra használt, azért hashajtónak is kipróbáltam a 100 g-os üveg felét lehúztam és semmi, vagy is nekem arra nem hatott, de a hajam nagyon szép lett tőle :)
7/10 anonim válasza:
én is kipróbáltam milyen hashajtónak, megettem 4 evőkanállal és semmi :D
8/10 anonim válasza:
És a pajzsmirigy alulműködésed miatt gluténmentesen táplálkozol?
Egyébként lehet használni a ricinusolajat (nem kell megenni). Mindig a közelben kell tartani, és zöldségeket-húsokat enni (Különböző egyéb dolgok helyett) :)
Ez mindig működik.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. Nem glutén mentesen.. És én is használom a hajamra.. Nagyon gyorsan nő tőle és szép fényes..de nem töredezett.. Azért is kérdeztem rá mert van kéznél kb. 3dl..
2013. jan. 21. 21:31
10/10 anonim válasza:
Na, akkor olaj már van, már csak a glutén-tejmentes, sok zöldségen, húsokon alapuló táplálkozást kell kipróbálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!