Lehet attól valami bajom ha az elkövetkezendő hetekben csak tojást, csirkecombot, sonkát, zöldségeket és sovány túrót fogyasztok? Egyhangú táplálkozás, tudom, de nem lehet ettől bajom?
Ez nem lenne egyhangú táplálkozás.
Többféle (teljes értékű) állati táplálékot is ennél, mellé már nem is kell más.
Persze a zöldségek jók, azokból is többfélét ennél.
Ez miért egyhangú?
A túrót nem értem, azt fölösleges lenne enni.
NEEEEEEEEEM!!!!
Ez a normális kaja. Leszámítva a sovány túrót, minek ennéd, túrófüggő vagy?
Túróból nem, mert tele van növekedési hormonnal. A többiből igen, amennyivel jóllaksz. Azért akkora a gyomrod amekkora, hogy a megfelelő adag étellel jóllakjál.
Persze hogy télen csak korlátozott választék van zöldségekből. Ez MINDIG így volt ezen az égövön. De káposztán, kelkáposztán és répán hússal már lehet élni, és sokkal változatosabbnak számít, mint a legtöbb ember tej + gabona menüje (ez 2 étel, és egyik sem igazán jó).
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
Ide írtam, csak a változatossággal kapcsolatban, a legolcsóbb zölségekből néhány, amikre talán még 70k fizetés mellett is futja, hiszen többségük 200 ft/kg ár alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!