12 éves vagyok, nem sokára 13 és ducinak tartom magamat.1 évvel ezelőtt gyönyörű alakom volt, de most! Lehet a kamaszkor miatt, de. Igazából 40 kg vagyok és nem az hogy duci meg ilyenek hanem inkább van egy kis hasam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
normális válaszokat kérnék!2013. jan. 16. 18:45
1/10 anonim válasza:
Milyen magas vagy? (Ez nagyon lényeges lenne.)
2/10 anonim válasza:
én 13(és fél) éves vagyok 44kg, de így is csintsoványnal érzem magamat és kb.162cm
4/10 anonim válasza:
40 kilóval nem lehetsz duci, ha meg lett egy kis hasad, akkor minden reggel csinálj 200 hasprést.
5/10 anonim válasza:
utolsó
1. nincs helyi fogyás
2. egy kezdő biztos megcsinál 200 hasprést ...
előbb képet aztán megmondom kövér vagy e.
6/10 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy 160 vagy 140 cm vagy..
7/10 A kérdező kommentje:
154 cm vagyok,és van egy kis úszógumim meg hasam...:SSSSS :((
2013. jan. 17. 18:42
8/10 anonim válasza:
Kezdj el sportolni, attól fogyni és formásodni is fogsz, de azt se felejtsd el, hogy ennyi idősen még bőven növésben vagy.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Már 39,4 kg vagyok.És 156 centi :)
De még mindig hasasnak érzem magam :'(
mit tegyek?
2013. jan. 31. 19:02
10/10 A kérdező kommentje:
46 kiló lettem és 161 centi,hasam még mindig van de megbékéltem vele,szeretem a pocimat,mert nem olyan nagy de ráférne egy kis mozgás,szóval lehet elkellene kezdenem sportolni.:) Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a segítő szavakat <3 Puszii
2013. szept. 14. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!