Hogy kell helyesen a szobamérlegre állni?
Figyelt kérdés
Kis terpeszben, hogy a mérleg szélein álljak, vagy összezárt lábakkal? Utóbbi testhelyzetben kevesebbet mutat a mérleg ugyan azon a helyen (-3dkg) lehet kicsit hülyén hangzik a mérleg, de ez most fontos számomra nagyon.2013. jan. 16. 08:44
1/4 anonim válasza:
Állj fél lábon mérlegállásban. :D:D Viccet félretéve, igazából az a 3dkg nem oszt nem szoroz, de gondolom arra vagy kíváncsi hogy a legutóbbi alkalomhoz képest mennyit változott a súlyod. Ebben az esetben mindig ugyan úgy állj rá, és a mérleg ezen hibája nem fog bezavarni.
2/4 A kérdező kommentje:
rendben, kár hogy csak 1 dkg sikerült, igaz sokat "bűnöztem"... viszont egy héttel ezelőtti mérekezésnél 1,3 kg-val voltam kevesebb mint az előtt egy héttel. (lehet kicsit kacifántosan fogalmaztam... :D )
2013. jan. 16. 09:11
3/4 anonim válasza:
Arra is figyelj hogy mindig ugyan akkor mérjed. Pl minden kedden reggel 8kor reggeli és wc után. Így lesz csak összehasonlítható a 2 mérés.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze, ez egyértelmű, így mérem szerdánként :)
2013. jan. 16. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!