Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hasam sokszor már puffad és...

A hasam sokszor már puffad és feszül a sok evéstől, a szám mégis veszettül kivánja, hogy egyek! Más is van így? Mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 19:02
 1/1 anonim válasza:

Szia,

nálam ez akkor szokott előfordulni, ha lelkileg nem vagyok egyensúlyban. Akkor egyik pillanatban édeset kívánok, utána rögtön sósat, majd édeset és így megy körbe körbe. És egyáltalán nem számít, hogy nem is vagyok éhes.

Mintha ki lennék éhezve az ízekre, és nem is a hasam lenne éhes, hanem valami más mélyen belül...

Ez tudom, hogy így nagyon elvont, de nem tudom jobban leírni.

Ha már előre látom magamon, hogy ilyen állapot közeleg, inkább hagyom a rendes kajákat, és vacsorázok inkább például olivát sajttal és csipsszel, vagy valami hasonlót, aminek erős, intenzív íze van, és jobban elnyomja a rosszkedvet. Tudom, hogy ez nem egészséges, és nem is szabad folyton ezt csinálni, de néha jólesik :)

A másik ötletem pedig, hogy próbalj meg egyrészt lassabban, másrészt változatosan étkezni. Ínyencen kóstolgatni különféle ételeket, és élvezni az evést. Akkor nem csak a hasad telítődik be, hanem a tudatodba is eljut, hogy finomat ettél és jólesett.

2009. szept. 4. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!