Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok volt az ebédem?

Sok volt az ebédem?

Figyelt kérdés

házilag készitettem gyroszt (csirkemell, gyros fűszer, kicsi tortilla lap, saláta, paradicsom, hagyma házi öntet, amiben görög joghurt, tejföl, tej, és kapor volt)

1 kicsi gyrost ettem, majd még valamennyi húst ettem a zöldségekkel, hagyma, pari és az ötettel külön.

Szerintetek sok volt az exra "gyros pita nélkül"?

2013. jan. 15. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2013. jan. 15. 19:59
 2/4 anonim válasza:
Nem, ebédre szabad sokat enni. :)
2013. jan. 15. 22:30
 3/4 A kérdező kommentje:

am nem koplalok, leirom, h miket szoktam enni:

Reggelire általában:

2 kisebb szelet teljes kiörlésű kenyér, bio vajjal, esetleg pulyka sonkával, vagy 1 bio joghurt 1 szelet kenyérrel.

Tizóraira mostanában csak 1 banánt szoktam, mivel a suliba nem tudok leülni enni

Ebédre:

Változatosan esze, próbálok fehér húst, szóval csirkét, halat fogyasztani, zöldséggel, gombás tésztát is ettem(teljes kiőrlésű tésztával)

Uzsira:

Joghurt, gyümölcs, túró gyümölccsel

Vacsira saláta, vagy fehérje (ezt hallottam, hogy estére csak fehérjét fogyasszak.

Tudtok egyéb étel ötleteket adni?

2013. jan. 16. 01:48
 4/4 anonim válasza:
Rengeteg mozgás, sport. Reggelire egyél amennyit akarsz, mindenesetre ennél többet. Egy bőséges (de egészséges!) reggeli egésznapra csökkenti az étvágyat, és nem hízlal. Amúgy szép diéta, amit összeírtál, csak így tovább, a reggelin viszont módosíts kicsit. :)
2013. jan. 16. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!