Csirkemellből milyen kajákat lehet csinálni amik nem hízlalnak?
Igazából a csirkemell igen zsírszegény.. tehát nyugodtan lehet zsírral dúsítani. Ugye alapvető tápanyag, és nem a zsír "hizlal".
Bárhogy elkészítve, sütve, grillezve.. szalonnával, hagymával pörköltnek, zöldség körettel tökéletes étek.
Étteremben kóstoltam egy nem túlsültet, még szaftos maradt, nem száradt ki. Valószínűleg lassan készítették, érdemes ilyet kipróbálni, nagyobb élvezet lesz a fogyasztása.
-felkockázod, teflonserpenyőben zsír nélkül tudod megsütni bármilyen fűszerrel
-lecsós csirke vagy bármilyen zöldségekkel együtt sütött csirke
-pörköltnek elkészítve joghurttal
-mézes-mustáros csirke
-natúr előpárolod, majd raksz rá sonkát, sajtot vagy gyümölcsöket is és még egy körre berakod a sütőbe
-panírozni is lehet, de ne búzaliszttel, és házi zsemlemorzsát is tudsz csinálni (tk. kenyeret, ha kiszárad, daráld le) -> ezt sütőben is meg tudod csinálni, bár ekkor száraz lesz, ehhez kicsit zsírosabb húsból csináld vagy kókuszzsír+olívaolaj keveréken is tudod rántani
-jó sok hagymával és káposztával megpárolod
-igazából végtelen lehetőség van, nagyon sok receptes oldal is segít a neten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!