A kókuszreszelékkel készült ételek nagyon hizlalnak?
Már több helyen is olvastam,hogy a lisztet már nem csak zabpehellyel,hanem kókuszreszelékkel helyettesítik.
Így valóban kevésbé hizlal?
De itt van egy recept például,ez mennyire hizlalhat?
500 g tehéntúrót összekeverünk egy pohár natúr joghurttal,egy bögre kókuszreszelékkel,s hozzáadjuk egy citromnak a reszelt héját,majd jól összekeverjük,s a hűtőben kb. 5 perc alatt hagyjuk összeérni az ízeket.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
(Táplákozásharcművész -vagy mi az- válasza NEM ÉRDEKEL!!!!!!!!!!!!!!
nem érdekel, tudom, de azért egy tipp..
a kókuszreszelékről kérdezel, ami nem emeli meg a vércukorszintedet, inzulinszintedet, nem okoz zsír raktározást vagy mi .. ugye.
Közben túrót és joghurtot eszel, ami a borjú hízását, növekedését segítő hormonokat tartalmaz. Biztos hogy a kókuszreszelékre vonatkozik a kérdésed?
Nem akartalak megbántani,csak nem hiszek abban a linkben,nem vagyok paleos. Pluszba 8 évnél jóval idősebb vagyok! ;)
Azért kaptál egy zöld mancsot! :)
Jaj, dehogy bántasz meg ne viccelj!
Én sem akarok senkit megbántani, csak jónak tartanám ha helyükön kezelnénk a tejtermékeket. Nem kötelező.
Piskóta kókuszresziből:
Tojás fehérjéből kemény habot verni, sárgáját lehet édesíteni (én xilitet használok) fűszerezni (fahéj, szegfűszeg meg ki mit szeret) azt is habosítani, belekeverni kókuszreszeléket, hozzá adagolni óvatosan a tojásfehérje habot, gyakorlatilag egy lisztmentes piskóta tésztát kapsz.
Kókuszreszelék + maglisztek, magok (amit szeretsz), édesítés, gyümölcsök, tojás -> összekever, kis sütőporral/szódabikarbónával mikrós süti.
Kókuszreszi, banánnal összekeverve, kakaóporral édes desszert.
Ennyi jutott hirtelen eszembe.
Köszi! :)
Amúgy el sem hinnéd,hogy most mennyire megváltozott rólad a véleményem! :) (Persze jó értelembe!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!