Melyek azok az ételek amik nem hizlalnak, de teltség érzettet okoznak?
Figyelt kérdés
A munkám miatt 24 órán fenn vagyok és sajnos éjjel is eszem., amikor aludnom kéne. Mik azok az ételek, amik teltség érzettet okoznak és nem hízok el? Nem bírom ki evés nélkül...2013. jan. 10. 20:39
1/3 anonim válasza:
A zöldségek (pl. káposzta) telítenek, és alig tartalmaznak kalóriát, legalább is a nagy részük. De azt nem mondom, hogy ezentúl csakis zöldséget egyél. Egészséges étrendre van szükség.
2/3 A kérdező kommentje:
ok, de vmi kész kaját nem tudsz mondani? Köles golyó vagy puffasztottrízs?
2013. jan. 10. 22:12
3/3 anonim válasza:
egyik ismerősöm a kölesgolyóval fogyott anno, tehát nem valami hízlaló.
én a helyedben éjszaka ennék kölesgolyót és innék rá 3 dl narancslevet 100%-osat. attól szerintem nem leszel annyira édes. én is próbáltam jó, mert a folyadéktól megduzzad a gyomrodban a kölesgolyó és úgy érzed tele vagy. ha újra éhes lennél egyél megint ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!