Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne ennem 1 nap?

Mennyit kéne ennem 1 nap?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyook ,156 cm és 52 kg. Néztem interneten egy csomó ilyen kiszámolós dolgot és mindegyik mást számolt ki. Kb mennyi kcal-t kéne ennem egy nap ? mert nekem kb olyan 1100 -1200 kcal-t számolt ki.De én ezt elég kevésnek találom :S vagy csak én vagyok tul falánk ?:D
2009. aug. 28. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Az nagyon kevés. Inkább táplálkozz normálisan és egészségesen, és mellé sportolj. Akkor a súlyodat is tudod tartani és csinos izmos alakod lesz. (tudom, hogy nem ez a kérdés, de akkor is :DD )
2009. aug. 28. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne úgy nézd :) 1200 kcal lehet 2 tábla csoki és 4 kg alma is, egyik kevésnek, másik baromi soknak tűnik :) Egyébként igen, simán lehet, hogy egy 52 kilós nőnek ennyit kell ennie a súlytartáshoz, ha nem mozogsz (tehát felkelsz, leülsz a számítógép elé, és csak konyhába meg WC-be mész egész nap :))
2009. aug. 28. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:
jaaa értem mostmár:D akkor pl, mikor egésznap mászkálok meg futkosok + szeretek biciklizni is azért vagyok éhes és nem azért mert én vagyok a falánkXD az 1000-1100 kcal az csak az otthon üldögéléshez elég.Jol gonndolom ?:)
2009. aug. 28. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen! :)

Itt nézheted meg, milyen aktivitással körülbelül hány kcal-t égetsz: [link]

2009. aug. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!