Ezt nem hiszem el! Valaki magyaráza már el nekem hogy lehetséges ez?
Tegnap este rá áltam a mérlegre 69kg mutatott.
Ma bevallom hogy egy kicsit nünöztem de most mikor rá álltam a mérlegre 73kg-mutatott!!!!!
2hete fogyokurázom 75kg voltam és tegnap már -6kgnál jártam :'(
Mai kajámat azért le írom...
reggel 6óra 2db abonett kenyér 1-1szelet párizsival.
délben : 1db abonett kenyeret csak ugy elrágcsáltam.
Utána elmentem ithonról .
15:00- 1 kis darab alma meg egy müzli szelet.
Most este peddig ettem 1 tescos somlóit és 2db almát.
tudom hogy nem kellet volna az a somlói de 4kg-ott hogy hizhattam vissza 1nap alatt ????????
Egyetértek az elsővel. Majd ha kiadod magadból, kevesebbet fog mutatni a mérleg.
De azt meg kell jegyezni, hogy rettentő keveset és nem jól eszel. 3 szelet abonett? Az mire elég? Egész napra 2 szele párizsi, mint fehérje? Zöldségeket kellene enned és gyümölcsöt, azokból szinte bármennyit lehet enni, és akkor estére nem akarsz majd somlóizni.
Sz.arul eszel, (kenyér, abonett mint egy éhező, meg müzli.. nevetséges, mindegy..)
Bazz, húst és zöldséget kéne enni, ehelyett a kitalálható legutolsó ergya szennyeket eszed. Még egy kis joghurt kéne, és tökéletesen hulladék hizlaló kajákat ennél.
De egy nap alatt nem híztál, hanem tele a beled.
Lassan a testtel, nem ám csak úgy lehet méreczkedni :D Én szabályaim, hogy fog pontosat mutatni:
Hetente 1x ráállni a mérlegre, a kilók nem 1-2 nap alatt mennek le. Reggel. Ruha nélkül. Nagywc-zés után. Nem ettél még semmit.
Így tuti pontos adatot kapsz!
És amúgy meg nagyon keveset eszel, ez így semmiképp nem lesz jó. Inkább reggeliből, ebédből kell belakni, nem vacsorából.
hm... nagyon nem értem akkor is egy nap alatt nem ehettem meg 4kg-ott!!!!
de nem is ittam annyitse...
nagyon elvagyok keseredve :/
Amugy hidjétek el nem éhezem.
Már rá ált a szervezetem a kevés kajára és egy falatól is jól tudok lakni.
a somlóit meg direkt nekem vették hogy nézet volna már ki ha nem eszem meg?
Amugy meg nem fogok vissza hízni mert meg fogadtam soha többé nem eszem többet mint amit most!
Vékony szeretnék lenni.
És nem érzem ugy hogy éheznék mert mindig becsapom a hasam kávéval vagy vízel.
és legyengülve se vagyok.
De ezen a 4-kilót akkor se értem !!!!
Őszinte leszek.
Te valamit annyira rosszul csinálsz, hogy már a kérdésed is poén kérdésnem tűnik. Gyanús hogy csak viccelsz, mert ha igaz amiket írtál, akkor veszélyben vagy, önmagadtól. Ugye ennünk kell, ezen az egészségünk, életünk múlik.. és te itt sodrod veszélybe magad.
Hozzászoktál a kevés evéshez, egy falattól is jóllaksz? Becsapod a tested víz és kávéivással?
Arról ugye van ismereted, hogy ha megszokod az éhezést, attól még ugyan úgy éhezni fogsz, csak kevésbé lesz kellemetlen érzés mint az elején..? Amíg le nem gyengülsz teljesen. Egy darabig bírja a testünk.. De mi a probléma?
Kevés étellel, az a kevés étel is szinte semmi tápanyagot nem hordoz (te nem eszel zöldséget és húst a leírásod alapján, hanem csak szénhidrátot, pont amitől hízol.. Semmi szükséges tápanyag, ami fölösleges abból meg igen. És a tested miből fog regenerálódni, miből fog épülni?)
Kellenének a húsokban lévő fehérjék és zsírok, kellenének a zöldségek vitaminjai, egyéb növényi anyagok. Ezek nélkül a táplálkozás 'üres'.
Hiányos állapotban szépen lassan ki fog merülni a tested. Minden szöveted különböző időnként de megújul. Új sejtjeid keletkeznek, a régiek elpusztulnak. A régi sejtek nyilván nem vesznek teljesen kárba, de kell új tápanyag is, ráadásul nem is kevés!
Az új sejtjeid egyre rosszabbul működők lesznek, az immun sejtjeid fejletlenek, rosszul működők, a hormonjaid tápanyaghiány esetén nem fognak hatékonyan működni.. normális evés nélkül hosszan nem lehet.. És minek a biológia óra?
Mert kell még tudni, hogy ilyen állapotban a szervezet ahogy csak lehet zsírt raktároz a későbbi rosszabb időkre, és a saját hasznos szöveteit mint feláldozható anyag elégeti. Teljesen vak vágányon jársz.. Ha felismernéd a helyzeted, utána olvasnál, tanulnál más emberek hibájából még biztosan javíthatnál, és esélyt adnál magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!