3 hónap alatt 15 kilót fogyni lehetséges? (max.3,5) 17/L LENT
Azért, azt a cseppet sem lényegtelen infót leírhatnád, hogy mennyire "nem vagy kövér", azaz mekkora súly milyen magassággal párosul. Mert ha tényleg nem vagy kövér, minek akarsz 15 kilót fogyni? Azért az nem kevés.
Az edzésterv és az étrend egyébként jónak tűnik, csináld csak, idővel meglesz az eredménye.
Le lehet, tapasztalatból mondom. De én lebeszélnélek róla, nagyon nem ajánlott. Ráadásul a magasságodhoz, és a jelenlegi súlyodhoz mi a fenének akarsz még ennyit lefogyni??
És még annyi, hogy ha nagyon ráfeszülsz, értsd a nap 24 órájában ezzel foglalkozol, akkor garantáltan nem fog sikerülni. Szerintem ne fogyókúrázz, max 5 kilót tűzz ki célnak és hosszútávon.
Utolsó vagyok, most látom, hogy benéztem, és nem a jelenlegi súlyodat írtad, hanem, hogy mennyi voltál... Miért nem írod meg a jelenlegi súlyodat? így nagyon nehéz segíteni.
De az utolsó mondatom még így is áll. Rövidtávú célokat tűzz ki magad elé. 5 kiló és mondjuk 2, vagy 2,5 hónap alatt.
Én 163 cm vagyok és 100 kg voltam amikor elkezdtem...nem sanyargattam magam, csak szépen odafigyeltem a kajára és mozogtam, napi fél órát.
És 3 hónap alatt 16 kg-t fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!