3 hónap alatt 15 kilót fogyni lehetséges? (max.3,5) 17/L LENT
5, illetve 6. voltam.
Hogy kérdésedre válaszoljak magasságodhoz képest az 58 kiló nemhogy jó, hanem még kevés is... Még mindig nem értem mi a fenének akarsz fogyókúrázni ilyen súllyal, amikor teljesen jó?! Csesztetnek vagy csesztettek gyerekkorodban a súlyod miatt, vagy miért ? Csak mert engem igen, és az állandó radikális fogyókúráim is annak voltak betudhatók. Több alkalommal is fogytam 16-20 kilókat, akkor is, amikor annyi idős voltam mint TE. És kérdezted, hogy hogyan, hát nagyon egyszerűen, nem evéssel, ami átment evési zavarba, és később bulímiába !Ezért a magam kárán nagyon nem ajánlom a fogyókúrázást, különösen az olyan radikálist, amit te tervezel ! Elsősorban a lelked tájékán kellene rendet teremtened, és önmagaddal megbékélned, ezt tényleg jó tanácsnak szánom. Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy tönkretedd magad ! Így visszatekintve már én sem tenném, ha a környezeted csesztet, akkor mélyedj el magadban, hogy rosszindulatú emberek véleménye ugyan mennyire fontos? Mert szerintem semennyire !
Még annyit, hogy jelenleg 31 éves vagyok, 12 hetes terhes, úgyhogy most a fogyókúra a legcsekélyebb mértékben sem érdekel. :)
Kívánom, hogy találd meg a lelki békédet, és az összhangot a testeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!