Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ktűnik, de hátha: Azt olvastam...

Ktűnik, de hátha: Azt olvastam, hogy ha citromarikákat teszek a hasamra, és betekerem magam, az segít a háj eltüntetésében. Van ebben igazság?

Figyelt kérdés
Igaz ez? Vagy honnan szedték, miért találnak ki ilyet???
2008. jún. 1. 10:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
A tekercselés jó szokott lenni, olyasmit stimulál, mint a szauna. Izzad tőle a bőr, mivel a vérkeringés gyorsabb lesz. Szalonokban drága pénzért tekercselnek mindenféle trutyival, szóval szerintem a citromban is van valami..
2008. jún. 1. 10:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Én a citromkarikáról még nem hallottam, de ki fogom próbálni:)

Amúgy én is tekercselem magam, de feszesítő testápolóhoz szoktam kávét keverni, és szerintem beválik :)

2008. jún. 1. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A tekercseléssel nincs semmi gond, de szerintem a citrom kölsőleg nem használ semmit, ha megiszod, az viszont annál inkább, már csak a vitamin szempontjából is jobban jársz... :)
2008. jún. 1. 14:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Kedves Második! :P

Milyen állapotú kávét? A sima őröltet, vagy amit már lefőztél? Én mindkettőt el tudnám képzelni. :D Ettől tényleg ment le háj? :O :O

2008. jún. 1. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Persze kávéval, meg citromkarikával nanááááááá!!

Sőt képzeld el, ha veszel egy gördeszkát, majd miközben hajtod, guggolva rajta hagymát szeletelsz, attól is fogyni fogsz.

Elég cinikus voltam??

2008. jún. 2. 11:03
 6/11 anonim válasza:

Az utolsó komment nagyon tetszett:):)

Hogy lehet ennyi baromságot elhinni.

2008. jún. 2. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a kávé nagyon jó ötlet, és a citromban is lehet valami. Szerintem semmi baj nincs, ha ilyen természetes dolgokkal kísérletezget az ember lánya/fia, mert ez természetes, ártani nem árthat, pénztárcakímélő és még használhat is. Régen én is úgy jártam kocogni hogy betekertem az egész testem folpackkal és jó volt szerintem, de utána mindenképpen testápolózni kell, ne száradjon ki a bőr.
2008. jún. 3. 08:43
 8/11 anonim ***** válasza:

A negyedik válaszadónak gartulálok, hogy tökéletes alakkal áldotta meg a sors, mi, tökéletlenek viszont próbálkozunk mindennel!

Szóval én kávézaccal szoktam, de lehet az őrölt, főzetlen kávé még jobb:)

2008. jún. 3. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy könnyebb a csodaszerekben hinni, mint megdolgozni a fogyásért. Csak tudnám, ki találja ki ezeket az ökörségeket?

Apropó, hallottátok, hogy a tibeti jakszar-szósz eltünteti a narancsbőrt? :-D

A kozmetikákban (véletlenül a barátnőm kozmetikus) nem ilyenekkel tekercselnek, nem véletlenül kerül annyiba egy kezelés. Azok (pl. parafango, tengeri iszap) igen drága, de hatékony készítmények. Pedig még ők (kozmetikusok) is elmondják mindenkinek, hogy diéta és helyes életmód nélkül nemsokat ér a kezelés.

2008. jún. 6. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne higgyetek ezekben a hülyeségekben. Diétázni kell, persze nem Atkins, meg szétválasztós, meg ilyen hülyeségek, hanem rendes, megtervezett diéta. Alapvetően kevés szénhidrát, sok fehérje, nulla állati zsír. Emellett rendszeres mozgás 110-120-as pulzusszámmal naponta legalább 40 percig folyamatosan. És akkor jó esetben leadhatsz heti 1-2 kilót. Minden más parasztvakítás.
2008. jún. 8. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!