Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak sportolással el lehet...

Csak sportolással el lehet érni a kívánt súlyt? Vagy folyókúrázni is kell mellette?

Figyelt kérdés
Picit hülyén tettem fel a kérdést. A problémám az, hogy imádok enni. És a sok finomságról nem vagyok hajlandó lemondani, csak annyit változtattam, hogy mértékkel fogyasztok mindenből. Mellette elkezdtem komolyan mozogni. Heti 4-szer 1 óra kardió+súlyzózás. 2 hónapja csinálom és kb 3-4 kiló ment le. Még 10 kilót szeretnék fogyni. Ha nem változtatok az étrendemen, vajon sikerülni fog elérni az álomsúlyt/álomalakot? Vagy próbáljak meg fogyókúrázni is mellette?
2009. aug. 28. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Én is így fogytam le. Ettem mindent, mellette sokat futottam és tornáztam is. Igaz, lement a kiló, de nem két hét alatt, kellett majdnem két hónap.
2009. aug. 28. 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:
87%

sokkal több idő kell hozzá, de le fog menni.

amúgy van egy hasznos oldal, én itt találtam pl az almaecet-fogyókúrát, én ezzel egészítem ki a mozgást

[link] itt a helyes kardioedzésről ír éppen

2009. aug. 28. 11:10
 3/3 anonim válasza:

mindig nézd meg hogy mit eszel mennyi tartósítószer van benne!!!!

egyél inkább teljes kiőrlésű kenyeret!

Több hüvelyes ételt.Pl:Bab,búza,korpa

gyümölcsökből is válogathatsz bőven Barack vacsira,vagy dinnye,körte,alma több a vitamin és több mennyiségben kevés benne a Kcl egészségeddel is törödj!!!!

2009. aug. 29. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!