Ha nem eszek kenyéret és cukrot, igaz, hogy könnyebb a súlyvesztés (sportolással)? Valamint a csokoládé is kimarad a nasizásból. L18
csak bátorítani tudlak, hogy nem egyél kenyeret és cukrot. A teljes kiőrlésű kenyér elvileg jó lenne, sajna magyarországon nem lehet megbízható forrásból beszerezni.
A fogyás vízpótlás nélkül nem lenne könnyebb? nem. hiába izzadod ki a vizet, nem fogod kibírni, hogy nem igyál előbb utóbb. A szomjuság nagyon erős drive.
továbbá mi értelme vízből fogyni? azért, mert kevesebb víz van a testedben, zsír még ugyanannyi marad-> a testzsírarányod épphogy magasabb lesz.
Értem, köszönöm a válaszokat.
A tönkölybúzás zsemle vagy a teljes kiörlésű kifli vagy a barna kenyér a legdiétázósabb?
Esetleg most vacsorára mit egyek?
Zöldség/gyümölcs(+joghurt) salátát kotyvasszak, vagy egyek bolti műzlit(...)? vagy egy fél TK zsemlét? Vagy inkább igyak meg egy teát? 4-5kor ebédeltem.
Ja és van itthon narancs, g.dinnye és alma is..
Szerintetek?:) (feladtam a leckét:)
Vacsorára a legjobb valami kis könnyű fehérje lenne a legjobb. (Pl. sonka magába paradicsommal, vagy zsírszegény túró)
Gyümölcsöt estére nem szokták javasolni, mert felpuffaszt, meg gyümölcsből amúgy sem lehet sokat enni fogyókúra alatt a benne lévő cukor miatt. A pékárut meg teljesen hanyagolni kéne, vagy maximum reggelre egy szelet.
A müzli is hizlal, helyette zabkorpát kéne enni.
Sajnos... :-(
Sok teljes kiőrlésű pékáru csak a nevében teljes kiőrlésű, valójában csak 30-40%-a TK liszt. Nekem van kenyérsütőm, tudom milyen az, amitor egy kenyér 100% teljeskiőrlésű. Ilyet a boltban nem kapni.
estére ne egyél már ilyen szénhidrátban gazdag ételeket. vacsira a saláta tökéletes (cukormentes öntettel), én ennék melléje pl grillezett csirkemellet, esetleg tengeri halat (pl tonhalfilé) este inkább proteinekben gazdag legyen a táplálkozásod, szénhidrátokat a nap korai szakaszában fogyassz.
előző vagyok:
müzli helyett zabpelyhet egyél, a müzlik gyakran ízesítettek, cukrozottak, a zabpehely nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!