Hogy is működik pontosan a csokoládé diéta?
Mint latod, egy nagy hulyeseg. Normalis dieta, gyumolccsel es zoldseggel. Tehat vigyaznod kell, hogy mit eszel.
Este ehetsz ket kocka csokit. Hol van ebbe a csoki dieta?
Feltalálom a hús diétát! Egyél húst reggelire ebédre vacsorára... Például
reggeli: Párolt hal rizzsel
tízórai: Sült marha sült marhával
ebéd: rántott csirkemell párolt zöldséggel
edzés előtt: sült disznóhús rizzsel
edzés után: fokhagymás vadnyúl vagy sült marha sovány túróval
Eddz mint egy őrült, hajtsd ki a beled, ha edzés végén nem esel össze akkor nem volt elég kemény az edzés.
Edzés a következő képen épüljön fel: bemelegítés, súlyzós edzés, saját testsúlyos gyakorlatok, futás
Nem garantálok semmit, de finomak a kaják, kemény az edzés, olyan rossz csak nem lehet. Ha túléled igazi állat vagy.
Következő bontásban eddz:
hétfő: tricepsz mell
kedd: bicepsz hát
szerda: váll alkar
csüt: pihi
péntek: bicepsz alkar hát
szombar: tricepsz mell váll
vasnap: pihi
.
.
.
igazából hülyeségnek írtam de lehet nem is akkora baromság :D Komolyan kipróbálom XD
Ja, odáig nem jutottam el :D. Finom lehet az biztos, tömegelésnél tűrhető.. nade edzés után túró? meg vacsi nincs? ( ja igaz, a nagy fogyósok 5 után nem esznek hahha :D ):D De szerintem fölöslegesen írkálnánk étrendeket meg edzésterveket ide. Tudod mikor fog itt bárki is magának diétás kajákat készíteni, amíg anyu eléjükteszi a jó kis pacalpürkűttet fehér kenyérrel. A nagy részük attól várja a fogyást, hogy ugyanolyan szemetet eszik, mint eddig, csak kevesebbet. Ja és edzésterv, áááhh minek, majd otthon pusztulnak meg koplalnak, attól lemegy a zsír, meg átalakul izommá :D, nehogy megmozdítsák a seggüket, mert hát ők olyan elfoglaltak meg amúgy is töri a sarkukat a cipő, még a végén kisebesedne.
Persze itt is tisztelet a kivételnek.
Tudtam, hogy lehagytam valamit :) Bár szerintem az edés után az a vacsi is. Bár kérdés, ki mikor szokott edzeni. Nekem nem fér bele még egy kaja. Edzek, kajálok, emésztek, alszok.
Nem amúgy tényleg nem azért nem írtam vacsit mert hiszek az ilyen csodamódszerekben... tehát akkor nem lesz népszerű a diétám a sok mozgás miatt? :) Akkor meg koplaljanak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!