Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne ereszkedje...

Mit tegyek, hogy ne ereszkedjen meg a bőröm?

Figyelt kérdés
Nagy súlytól kell megszabadulnom, és azt hallottam, hogy gyakran a bőr is megnyúlik.Mivel lehet ezt elkerülni?
2008. máj. 31. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nos, akkor nem nyúlik meg jelentősen ha egyenletes és lassú a fogyás tempója, akkor a bőr felveszi az új formát, ha az fokozatos, de van akinek így is csíkos a bőre, sőt ez szinte mindenkinek. Van rá krém, cska semmit nem ér.
2008. jún. 2. 11:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Okoska!Nem tartom magam idiótának, és előfordulhat, hogy többet mozgok, mint Te.....Mondjuk azt sem értem, hogy Te hogyan akasz tanácsot adni ugy, hogy nem is ismered más elhízásának okát és mértékét...De ha én valakiben megbízok, és megismeri a kedves válaszadó, akkor akár lehet, hogy segítségemre lehet...
2008. jún. 2. 23:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Koszonom! :o)
2008. jún. 3. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!