Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy fogyás közbe...

Mit tegyek hogy fogyás közbe ne ereszkedjen meg a bőröm, igazodjon a fogyásomhoz?

Figyelt kérdés

Egy hete diétázom, orvosi felügyelettel, gyógyszeres segítséggel. Nagyon elhatároztam magam, és a gyógyszernek hála ( Minimectil-Reductilhoz hasonló) nagyon szépen betudom tartani a diétámat. Tudom hogy most le fogok fogyni, közel -20kg a cél. Félek hogy a bőröm már nem lesz majd az igazi. Segítenétek hogy mit csináljak hogy ne ereszkedjen meg a diéta alatt?

Adataim (hátha valakinek számít): 21 éves lány, 180cm magas 100kg. 80 kg a cél, a magasságomhoz már 80kg-osan is vékony leszek. Köszönöm.

2009. szept. 25. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
sok sport mozgás és minden rendben lessz
2009. szept. 25. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a legjobb a sport!

Sok sikert a fogyásodhoz!Tuti meg tudod csinálni! :)

2009. szept. 25. 20:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, igyekszem.
2009. szept. 25. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert!!!!Szép dolog h ilyen sokat leszeretnél adni,én csak sok sok akaraterőt kívánok:)
2009. okt. 3. 01:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

és sok-sok víz! meg a mozgás!

mivel orvosi felügyelettel diétázol, ezért minden remény szerint egyenletes lesz a fogyás így igazodni fog a bőröd. mert pl aki heti több kilót is lead, annak fog megereszkedni gyorsan és csúnyán a bőre.

amúgy is viszonylag fiatal vagy még így a bőröd jobban tud alkalmazkodni a testedhez mint pár évvel később(bár már nem olyan mint egy 12-14 évesé, de sebaj)

nagyon sok sikert kívánok! majd azért néha írj vmit, hogy állsz és a többi:)

2009. okt. 3. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!